Mom72626 Evet güzel anneler bugün menünüzde neler var ben henüz karar veremedim birbirimize fikir verelim mi. Bu arada herkese Afiyet olsun şimdiden 😋❣️…
Senaatalan Mom72626 Bana fırınlanmış kabak+patlıcan üzerine yoğurt döküp yiyeceğim 😒 (diyetteyim) Eşim ve çocuklara patates kızartması köfte ve soğan halkası
Mom72626 eymenzeynep çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲💕umarım iyisindir
Mom72626 Senaatalan şu diyete başlamak istiyorum bende bir türlü yapamadım galiba boğazıma çok düşkünüm 🤭emziriyorum bi de ha bire acıkıyorum 😂
Mom72626 Deleltedmom_69 bende eşim evde olmazsa pek ye yapmak istemiyorum bir şey oğluma hazırlarım sadece 🤭
macakizi8 Köfte, patates kızartması, pilav, ve salata yapmayı düşünüyorum kaynanamda taze fasulye yapıp gönderecek 🍛🥗🍟
Pamuk_seker Mom72626 carsamba zerdecalli pirinç pilavi Soslu kizartma tavuk Karışık salata Ayran Perşembe :dolma börek salata Cuma:ciğer pilav salata Cts içli köfte Pazar hamburger Pazartesi sucuklu kuru fasulye tursu pilav Sali firinda kasarli köfte pilav salata ortaya acili ezme Carsamba pizza🥰