Mom72626 AyazMerve geçmiş olsun canım bugün herkes köfte yapıyor galiba bende yapayım bari 🤭afiyet olsun şifa olsun inşallah canım ❣️
AyazMerve Mom72626 teşekkür ederim 🥰🥰bana kalsa yapmazdım da canım anam sağolsun 😂😂kaynanam da arayıp duruyor gel tatlı yapicaz diye 🤦🏼♀️
ketcapli_lahmacun hayal_perest Hahha bende etli kuru fasulye yaptım. Pilav, cacık vs. Ama yanına ekstradan neler yapsam diye düşünüyordum. 😅🎈
Deletedmom_26 Mom72626 Teşekkürler oğluşum seviyo diye mercimek çorbası da ekledim menüye 😏 ayran oluncada oğlum sadece onu içmek istiyo çorba dahil olunca yoğurt olucak artık 😄 sizlerede afiyet olsun 🙏
Mom72626 bilgemira 😂Afiyet olsun canım bence hafif bir tatlı olabilir bu sıcaklarda muhallebi tarzı 😋❣️
ketcapli_lahmacun hayal_perest Ay ne bileyim. Benim koca biraz açtır da ayıptır söylemesi. 😅😅😅😅😅 Dünyaları verseler doymaz herhalde.
macakizi8 2bebelianne__ sabahtan resim atmaya çalışıyorum olmadı bir türlü nefis yemek tariflerinden aldım tarifi canm kıyma, ekmek içi, sogan, maydanoz, kimyon, karabiber, tuz, karbonat koydum canm
Rabiamhmt Mom72626 balık yapıcam hep dısarda yerdık balıgı ama esım bu defa evde yemek ıstemıs😂😂 sabahtan beri nasıl pısırecegımj dusunuyorum
sonsuz17 Mom72626 fırında soslu kanat patates yeşillik salatası gerçekten hergün napsam düşüncesi yoruyor