HelloBenMiyasee Urazkom Bizimde tüm akrabalar sincanda, sokağa çıkıyorum mutlaka 1 kişiyi görüyorum yıldımm😂😂
Urazkom HelloBenMiyasee Ay bendee vallahi bazen eşime diyorum ki şu geliyo çabuk hızlıca geç görmemişiz gibi yaparız 😂😂
Marjinal_Anne2 Urazkom balık yağından düşündüğünüz faydası var mı acaba🙏🏻 Ben ocean kullanıyorum ama möllers alacağım sanırım cğnkü içinde d vitamini de var diy e
Urazkom Marjinal_Anne2 Kuzum ben möllers kullanıyorum ve doktorumuz çok faydalı olduğunu desteklediğini söyledi.
Marjinal_Anne2 Urazkom yaa çok sağolun bende möllers e geçmek istiyorum elimdeki bitsin 🙏🏻Memnunsunuz o zaman
Urazkom Marjinal_Anne2 Çok güzel kokuyor ama içerken eline yüzüne sürerse balık kokuyor 😌 Ama memnunum zaten en iyi marka o bana göre
Elaogemnes Kahvegerek benim balığa alerjim var doktorum kızımdada olabileceğini söyledi balık denemek yerine büyüyene kdr balık yağı kullanıyoruz biz beyin gelişimi açısından
Kahvegerek Elaogemnes balık alerjisini de hiç duymadım ne oluyor yiyince ? balık tüketiyor oğlum 3 yaşında, haftaya doktora gidicez zaten o zaman soracağım bende
Urazkom Marjinal_Anne2 Benim kızım çok çok zor içiyor hatta içmiyor da diyebilirim şırıngayla sıkıyorum ağzına geri boşaltıyor kapağıyla veriyorum direk tükürüyor doktoruna mesaj attım meyve suyuyla verebilir miyim diye ama bilemedim nasıl olcak sanada haber veririm 🤗
Marjinal_Anne2 Urazkom yok tat olarak 🙈🙈 anlatamadım sanırjm hani Elmalı mı oluyor tek , biz ocean da karışıkmeyveli kullanıyoruz sakız diye kandırıyorum 🙈☺️☺️