kenankaan Urazkom evet maalesef bi yere bulaşırsa kokuyor, hiç bi yere bulaştırmadan direkt ağzının içine kaşıkla sokmaya çalışıyorum ben bu yüzden
Urazkom HelloBenMiyasee mart 98 doğumluyum işte 23 🤪 maşallah ya sana erken evlenengillerdensiin ben gibi 😎
Urazkom HelloBenMiyasee Ay bende 19 yaşımda evlendiim sevdiceğiimle 😂 ikinci istiyerek mi oldu kaza falan mı🙈
HelloBenMiyasee Urazkom MaşaAllaah size😍 aslında istiyodum ama 3 4 sene sonraydı, kazayla oldu😂 aralarında tam 2 yıl 3 ay var 🙂
Urazkom _____ Eşimde bende çok düşkün olmadığımızdan balığa bi yadırgırıyoruz kokuyor diye am faydalı olsun da gerisi napalımm🤷🏻♀️
Urazkom HelloBenMiyasee Ay çok da iyi aslında , zorlanıyor musun🤔 ben kızım 3 yaşına gelince düşünüyorum Allah nasip ederse bi kaza olmazsa😂😂🥴
HelloBenMiyasee Urazkom Ilk zamanlar okadar zorlandım ki oturup ağlıyordum, kimsem yok burda varda yok işte 😂 ama artık oynuyolar çok rahatım şükür
Urazkom HelloBenMiyasee İlk cefa sonra sefaa 🤪 kuzum valla tüm çevrem sincan da ama bende tekim kimsem yok 😂
HelloBenMiyasee Urazkom Bizimde tüm akrabalar sincanda, sokağa çıkıyorum mutlaka 1 kişiyi görüyorum yıldımm😂😂