Beybiler Ae42 bende yorum yapayım 😇 22 aylık bebeğim o kadar bebek ki görüyorum ki 4 yaş öncesi kıyıp veremem 🥲 vermek zorunda kalsaydım yapcak bi şey yok tabi :( oyun gruplarına götürüyorum ama benimle birlikte gidiyor 🥰
Ae42 Beybiler Ben Oyun grubu çok aradım bulamadım pandemi nedeniyle yapmıyoruz artık diyorlar yoksa bende oyun grubu istiyordum 🥲
Btltrn Ae42 ev hanımiysaniz 5 yaşına kadar vermeyin bir öğretmen.olarak bunu söylüyorum.ama dil gelişiminde ve sosyal gelişiminde sıkıntı varsa verin ama sorun yoksa vermeyin
Zeynep228 deniz_s bende kesinlikle tek başına başkasıyla kalmasını istemem çünkü daha az güvenilir oluyor kreşte en azından bir sürü çocuk var öğretmenler var
deniz_s Zeynep228 ayni fikirdeyim canim kameralar falan var ne bileyim bircok acidan daha iyi kanaatindeyim gelisimi acisindan hic tanimadigim bir insanin karakterini alacagina egitimli biri tarafindan gozetilmesi daha iyi
Sevvalakkah Ae42 Ben bir anaokulu öğretmeni olarak 4 yaşından sonra tavsiye ediyorum kreşleri çünkü bir çocuk 4 yaşına kadar annesine muhtaçtır. 4 yaşında herşeyin daha çok bilincinde olacağı için hem daha güzel motive olur okula hem farkına varır. 1 ve 4 yaş arası kreş değil de oyun evleri var 1 veya 2 saatlik onlara gönderirseniz çocuğunuz açısından daha güzel olur ☺️
Ae42 Sevvalakkah sabah 8 den akşam 12 ye kadar benim vereceğim yerde sizce 3 yaşında ki bi çocuk için fazla mı bu kadar saat?
mrvcr Ae42 oğlum 20 aylık oldu. bu hafta kreşte 3. haftası. tam gün gidiyor. sabahları bırakırken çok büyük olay çıkıyo. 15 dk sonra fotoğraf video geliyo keyfi gayet yerinde. akşam almaya gittiğimde öpücükler el sallamalar havalarda uçuşuyo. fayda olarak konuşması ve kendi kendine oyun kurma becerisine çok büyük katkısı oldu şimdiden
Mom622626 Ae42 tam gün yazdırdım 4 de kadar. Evde artık çok sıkılıyor ve arkadaş istiyor. Ben kreşin kızıma çok iyi geleceğini düşünüyorum. Tek olumsuz yönü beslenme olabilir orada kimse benim gibi üstüne düşmez yemeğini yemezse😔. İştahsız bir çocuk olduğu için en çok bu takılıyor kafama.
HaticeAksak Mom622626 Bütün arkadaşları yediği için otomatikman genelde iştahsız çocuklar da tabağını bitiriyor.Mesela benim sınıfımda kuraldır. Tabağını bitirmeyen masadan kalkamaz ve hepimiz onun tabağını bitirmesini bekleriz. Öyle hep birlikte kalkarız. İştahsız çocuklar başta bize de naz yapıyor ama alıştıkça bakıyor ki öğretmen kararlı tabaklar bitiyor ,:) Evde ıspanak pırasa yemeyen öğrencilerim tabak tabak yiyor çünkü ıspanak yiyenlerin koluna dokunup vaaaaooovvvv bu ne güç böyle diyorum bu sefer hepsi bitirip benim gücüme de Bak benim gücüme de bakkk Öğretmenim diyorlar :)) Tabağını bitirmeden diğer öğrencilerimi kaldırmama sebebim de eğer diğerleri kalkarsa saatlerce oturup bekleriz :) Hadi çabuk ye hadi oyun saatimiz bitecek hadi bi kaşık diyerek arkadaşlarının kısa sürede yemesine yardımcı oluyorlar :)) Herkes yediği için iştahsız çocuklarımızda yiyor aç gezmiyorlar içiniz rahat olsun lütfen. Kamera varsa yemek saatlerini izlemek istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Ae42 Momm12 Siz ne öneriyorsunuz peki. Yani parklarda çocuk bile yok üzülüyorum kızıma arkadaş diye sayıklıyor resmen semtimizde yaşı gelen her çocuk neredeyse kreşte🥺
Momm12 Ae42 ben ilerleyen zamanlarda çocuğum ile oyun evine gitmeyi düşünüyorum. 4 yaşından sonrada Anaokulu olabilir 4.5 yaşında yada sadece 5 yaşında olabilir
Ae42 Esmasengur Yarın bi görüşmeye gidecektik bunu okuduğum iyi olmadı ya 🥺🤒Geçmiş olsun valla bende ne yapacağımı şaşırdım 1 senedir düşünüp duruyorum😵💫
gyc Ophelia kesinlikle.. çünkü klavyedesin ve istediğini sallarsin karşındaki ne durumda bunu yazarsam ne hisseder umrunda olmadan..
Sevvalakkah Ae42 Bence fazla çünkü zaten daha 3 yaşında çok fazla bişey anlamıyabilir sosyelleşmesi için oyun grupları oluyor onlar kreştense 3 yaşında ki bir çocuk için daha faydalı ☺️ Ama 4 yaşından sonra kreş her şekilde daha iyi olacaktır ☺️
SedaMeyra Beybiler turkiyede kizim 8 ay okula.gitti. yurt disinda yasiyorum burda henuz baslayamadi malesef. Bulundugum yerde bekleme listesindeyiz
Ae42 SdCkmk Evet öyle uygulamalı okul benim göndereceğim kreşte, yesiklerini falan takip edebileceğim. Zaten artık çocukları direkt izleyemiyormuşsunuz öğretmenlerin mahremiyeti açısından.
SedaMeyra Ae42 hayir. Aralik ayinda korona olduk ama okuldan bulas olmadi biz temasliydik okula yollamadik hemen zaten. Bi kerede ishal kusma yaşadık o da ictigi su ile alakaliydi.
Ae42 Rabia1309 Siz kötü durumlarla karşılaştınız mı peki öğretmenler bu konuda ne kadar denetleniyor?
Rabia1309 Ae42 tabiki de karşılaştım. Benim çalıştığım kurum hemen işten çıkarıyordu öyle bir durum olduğunda. Çocuklarda ise bende sadece ilk hafta ağlayan olurdu sonrasında hep güle oynaya gelirlerdi okula 😊
Ae42 Meliasaa-28 Ama arkadaşsız kalıyorlar çok. Benim kızım tek başına kaldı resmen ne parkta çocuk var ne dışarda ne akraba ortamında… çocuklar ya evlerde ya kreşlerdeler bende göndermek pek istemiyorum ama neyapacağımızı şaşırdık
Ae42 Berrinsoyagazi14 Ya ben Ankarada pek bulamıyorum oyun grubunu pandemiyle kalktı falan diyorlar doğru söylemiyorlar mı ki🤔
Berrinsoyagazi14 Ae42 İstanbul oturuyorum burda çok fazla alternatif var , hatta seçme konusunda bile kararsız kaldım .Normalde hep etkinlik ve 50 dk ama her bulduğum açıktı