Busranehirmila çok güzel ifade etmişsiniz öncelikle teşekkür ederim, daha önce yazdıklarımı da okuduysanız benim de sizlern tercihlerine saygı duyduğumu bilmenizi isterm. dediğim gibi herkesin düşüncesi yetiştirme tarzı kendine özgü, benim kendi adıma yaşadığım ve gördüğüm deneyim ve izlenimler bu şekilde hareket etmem gerektiğini gösterdi bana zira daha önce de dediğim gibi yarınımızın ne olacağı belli değil. kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız kadın olarak.. her yaşadığımı da paylaşamam elbet.. ama size de tercihlerinize de inanın saygım sonsuz, benim takıldığım tek nokta, eminim ki benim gibi düşünen çalışan annelerin de takıldığı tek nokta çalışan anneleri eksik anne kötü anne gibi lanse edilmesi ve tek doğrunun kendilerininki olduğuna inanmaları… bende inanın herşeyimle bir anneyim aynı korkuları kaygıları yaşıyorum herşeyimi çocuğuma göre düzenliyorum şu dünyada sahip olduğum tek varlık yavrum başka türlü hareket etmem zaten mümkün değil.. kendisini tek otorite gibi lanse eden onun dediği dışında herşeyin yanlış olduğuna inanan insanlara tepkim. başka birşeye değil ne bir kadın olarak ne de bir anne olarak hiçbirimizin birbirimizden farklı kaygıları ve korkuları olduğunu düşünmüyorum.. burda kimse benim ne düzeyde eğitim seviyesinde olduğumu, çocuğum için neleri göze aldığımı alabileceğimi neleri araştırdığımı bilmiyor ben de onları bilmiyorum o yüzden de hiçbirşey hakkında kesin yargılara varmamak ve başkalarını da yargılamamak kanaatindeyim naçizane..