TheLatte Vivalaarya bimde banyo için mavi bi sprey var ondan alın birde onu deneyin . Ben onu kullanıyorum pırıl pırıl yapıyo .
zeynepliyakusum Vivalaarya evet o inşallah seninkinide çıkartır bide ben ovalamak için banyo lifi kullanıyorum naylon oluyo ya sert olduğu için güzel çıkartıyo
Vivalaarya Violet Porçözü yarın eşim evde yokken denemek için sabırsızım ama karıştırırsam çok koku olur mu acaba 🙄
YusuffunAnnesii Vivalaarya kadir ezildi makine parlaticisi dokuyodu denedinizmi hic programda gordum kirece iyo geliyomus
Vivalaarya YusuffunAnnesii Yarın eşim işe gidince ilk onu deneyeceğim çok önermişler olmazsa porçöz ve diğerleri
balporsuguu Vivalaarya porçöz en etkili yöntem bence.Fısfıs siseli olandan her dus sonrasi kullaniyorum,cok pratik
Havacianne Vivalaarya ben CIFi ve kireç önleyici sıkıyorum market poşetiyle ovuyorum cam gibi oluyor canım
Mom62636362 Vivalaarya 😂 3.5 sene önce annem ilk evime taşındığımda almıştı, sıfır eve taşındığım için. Kullanmak geçen haftaya nasip oldu (ikinci evime taşındım bu süreçte) 😂😂😂
Vivalaarya Mom62636362 Aklımda diş fırçasıyla sürekli derz falan temizleyen biri canlanmıştı agsjskd biraz rahatladım şu an
Vivalaarya Minikcivcivim1 Yarın deneyeceğim tekrar bakalım geçmezse artık daha da camsil bile sıkmam zaten 😁
elcn4139 Vivalaarya boş sprey sisesine porçoz ve su koy. cok kirecliyse su koyma telle ov camlari . ama metal yerlere deydirme. benim kireclee böyle cikiyor. cikarsada her duştan sonra silin canim kuru bezle birdaha olmaz
Zynp35 Vivalaarya cif poşet veya bn suan pril bulaşık deterjanı , beyaz sirke ve bilin bulaşık mak. Patlatcisini sprey şişeyle skyorm mis gibi oluyor parlıyor
Eslinabby Vivalaarya bende herşeyi denedim porçöz çif herşey ama birşey keşfettim gerçekten mucizeviiii … bim A101 de gerçi her yerde var (Vim sirkerli kireç sökücü) bunu deneyin bolca duşe kabıne dök sil