Uygarpinar Vivalaarya yine nispeten sirke ve bulaşık tabletını sıcak suya katıp silmek bir tık temizlemişti
Vivalaarya Mom62636362 Eşime diyorum bak kireçe derz temizleyicisi kullanılıyormuş. Biz derze bile kullanmıyoruz onu insanlar ne kadar düzenliler diyo 🥴
Theodora Vivalaarya Ben cozumu bulasik makinasi parlaticisinda buldum. Bulasik sungerinin sert kismiyla bastira bastira yikiyorum. Bi o guzel temizliyor. Kirec cozucu ya da banyo icin uretilen tum temizleyiciler bos. Ben Bim’den aliyorum o ucuzlardan digerlerini hic denemedim😁
Pnarferah Vivalaarya ben limon tuzu koyuyorum bi şişeye üzerine sıcak su çalkalayın eritiyorım sonra duşa kabine sıkıyorum hafif ovalıyorum ve tertemiz oluyor
Mom62636362 Vivalaarya 😂 3.5 sene önce annem ilk evime taşındığımda almıştı, sıfır eve taşındığım için. Kullanmak geçen haftaya nasip oldu (ikinci evime taşındım bu süreçte) 😂😂😂
EbSaYus Banyo kireçlerüni en iyi cif Power and Shine çıkarttı bende hatta normal cif ve power ikilisini karıştırıp küçük faraşla fırçalıyorum heryeri su tutunca mis gibi oluyor asperoxta iyi tabi bende bu dertten bıktım buğulu naylon aldım kestim yapıştırdım şuan eskisi kadar dert etmiyorum 😌
Vivalaarya EbSaYus Ay asperoxı resmen toz alırken falan kullanıyorum ben bitsin diye hiç kullanamadım.
Vivalaarya Yumuşatıcı denedim bir kısmına sonuç hüsran öyle bir kireç ahsjsk yarın bulaşık makinesi parlatıcısıyla başlayıp sırayla devam edeceğim. Cevap veren, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
zeynepliyakusum Vivalaarya görümcemin duşa kabinindede aynı şekilde kireç lekeleri vardı porçöz bile çıkarmadı diyodu trendyoldan diversey diye bi markanın ürünü var adı clonet onu denedi en sonunda çok güzel çıkardı istersen bi dene canım
Vivalaarya Violet Porçözü yarın eşim evde yokken denemek için sabırsızım ama karıştırırsam çok koku olur mu acaba 🙄
Minikcivcivim1 Vivalaarya ben de bu derten çok çektim ama buldum çözümü .kireç sökücü sıkıyorum 5 dkk bekliyorum sonra yıkıyorum camlarini daha önceleri tellerdim sürterdim ama böyle kolay geçmezdi şükür buldum yöntemini 🌸