Leylaa_ 2 gün sancı çektim ama hafif sancılar. Düzenli geliyordu hatta dedim ki doğum sancısı bu muymuş ya çok hafif insanlar abartıyor 😂 o iki gün hastaneye gittim nst.de sancılar 45-60 çıkıyor bakıyorlar 1 cm açıklık var. Doktor yatış öneriyor ben yatmıyorum. En son 22 Ağustos günü yine sancılar girmeye başladı ama denildiği gibi saç baş yoldurqn cinsten değildi yine de öğlen hastaneye gittik. Baktılar 2 cm açıklık var. Ben artık ağlamaya başladım. O kadar sancı çekiyorum 2 cm ne ya diye. Ve evde benim naz yaptığımı, abarttığımı düşünmüşler. Hastaneden çıktık eve geldik ve sancılar şiddetlendi. Kollarıma birileri girdi öyle yürümeye başladım. Akşam saatleri oldu hastaneye gidelim diyorlar, yok diyorum bu da yalancı sancı ana hafiften saçımı başımı yolmaya başladım 😂 akşam saat 22.00 ben tuvaletim var kabız oldum zannedip sürekli tuvalete gidiyordum afedersiniz ıkınıyordum. Annem anlamış kızım hastaneye gidelim dedi. Ve o an öyle bir baskı hissettim ki yürüyemedim. Eşim ve kardeşim kucağına alıp arabaya götürdüler oradan da direkt hastaneye. Hastane 40 dk uzaklıkta idi. Yolda annemi ısırmaya başladım 😂 tam hastaneye yaklaştık dedim ben doğuruyorum. Bir de çamaşırımda ıslaklık hissettim eşim tekerlekli sandalye almaya gitti ve o an bir baktım kanlı akıntı var. Annem doğum başladı dedi panik oldum. Ebe açılmaya baktı 8 cm 😳 ben şok. 3 dk sonra geldi bir daha baktı 9 cm 😳 hemen doktora haber vermişler. Doktor gelene kadar duşa girdim, bol bol yürüdüm ve tam açıklıkla doğuma girdim. Gece 00.14te bebiş doğdu. 2 kere sancı girdi 5. ıkınmamda çocuğun kafasının çıktığını gördüm. O anı asla unutmam 🙈 doktor göğsüme koydu bebeğimi ilk baktığım şey tüylü bir bebek mi diye baktım 😂 ama bembeyaz pamuk gibiydi 😍 ve hastane uzak olduğu için hamilelikte korkum yolda doğurmaktı eğer inat edip gitmeseydim muhtemelen yolda doğuracaktım. Bir de tüm hamileliğim boyunca bebeğimin başak burcu olmasını istedim çünkü aslan burcuyla anlsşamsm. Bebeğim 14 dk farkla başak oldu 😂 bir de gece doğum yapmaktan çok korkuyordum doktor uykusunu bölüp gelir, sinirli olur diye. Hatta doktoruma doğumdan sonra dikiş atarken söyledim yok çok güzel bir saatte ve kolay uğraştırmayan bir doğum oldu ben de duşa girecektim seni bekliyordum dedi 😂