Leylaa_ Dogumdan 1 gun once (39+6 gunlukken)randevum vardi.Gittim saat 4te sancilarim hafiften başlamişti nts falan cekildi 1 cm acilma vardi.Doktor eve gonderdi git sancini evde cek burda rahat edemezsin diye.Eve geldim squat yaptim,merdivdn inip ciktim bol bol yurudum.Dualar falan okuyo annem sirtimi sivazliyo.Benimde sancim bi gidip geliyodu.Akşam 11de acile gittim yine 1 cm aciklik var deyip gonderdiler.Eve geldim sancim gecti annemi evine gonderdim iyiyim anne diye 12 gibi yatagima yattim sancim başladi git gide fenalaşti.Eşimle 2 3 saat cektim sanci.Eşim bi tarafdan dakika tutup bi tarafdnda beni guldurmeye calişiyodu😁saat 3de aradim doktorumu cok fenayim geliyim dedim oda 2 3 saat daha bekle tam acilma olsun sonra gel dedi.Oldu saat 5 aradim dayanamiyorum gelicem diye gittim.4 cm acilma vardi yatiş verdiler.O ara var ya oluyorum sedyeyi kiriyodum nerdeyse😁.Hemşire damar yolu acarken ayy suni sanci mi veriyosunuz bana vermeyinn diyorum🤦♀️😂Oda ihtiyacin mi var 8 cm acilman var doktorun geliyo dedi.Ayy doktoru gordugumde o kadar sevindimki🥰Onada bagiriyodum olucemm dayanamiyorum diye🙄😂saolsun sakinleştirdi beni bebegin başi cikti azicik gittim catala vee 15 dkda kizimi kucagima aldim cok şukur..Şuan 1 yaş 8 gunluk😻🙈