Leylaa_ Ben 10 Mayis sabahi 40+3te karnimda asiri Adet sancisi gibi biseyle uyandim. Anlam veremedim. Wcye gittim Bir baktim lekelenmisim. Sonra dusumu aldim annem Türkiyeden gelmisti ve 1 aydir hala tik yok mu diyordu her sabah 😂 Neyse o sabah anneme Galiba bebek gelecek dedim. Arada sancilarim gelmeye basladi. Ilk basta dayanabiliyordum. Esime de haber verdim heyecandan o da isini gücünü birakip geldi😂 Ama tik yoktu Sadece sancilar gelip gidiyordu ve düzensiz bir sekilde. Artik o gece sancilara dayanamadim ve hastaneye gittik. Ebe bizi azarladi. Nstde sancilar düzensiz, acilma hic yok. O ara elle nasil alttan muayene ettiyse ordan kalkinca basim döndü ve wcye gittim. Baktim nisanim geldi. Disari cikinca da asiri mide bulantisi basladi. Fitil vermisti bana agri kesici. Eve gelince Onu yaptim. Ama uyuyamiyordum agridan. Her sanci da uyanip gecmesini bekliyordum. 11 mayis yine ayni sekilde gecti. Düzensiz 6,7,8,10 dk araliklarla 1 Dk süren sancilarim vardi. Her sancida ayakta duvara tutunuyordum. O aksam kizim kaskati olmustu ve hic oynamadi. Gece yine hastaneye gittik. Ebe bizi görünce Yine mi siz der gibi bakti😂😂 Neyse durumu anlattik. Doktor geldi bir yandan nst Bir yandan Doktorla konusmaca derken 8 saat kaskati Duran kizim bizi yalanci cikartmak istercesine kipir kipir oldu😂 bana yine ise yaramayan 2 tane Fitil verdiler. Ben agri kesici serum istedim cünkü 2 gündür hic uyuyamamistim. Serumla 2 saat uyudum ve uyandigimda 8 cm aciklik vardi. Beni Dogum odasina aldilar Ama hala Cok yorgundum ve Dogum yapacak gücüm yoktu😂 Epidural yaptirdim zorla(Ebe 1 saate dogurmussun olursun diye istemedi) Böylelikle Dogum uzadi😂 Saat 10:45 gibi Doktor geldi ve ikin demeye basladi. Hala vücudum uyusuk oldugundan yapamadim. En son 11:12de vakumla cektiler kizimi ve kucagima verdiler💜💜