Leylaa_ 07.09.21 salı sabahı hastane çantam da eksik birşeyler var mı diye göz atıyorum. Yerleştirme yaptım son kez 08.09.21 çarşamba da randevu almıştım kontrolüm vardı. Eşimde beni hastaneye götürücem diye salı günü işten çok geç geldi.
Eşim işten gelene kadar baş ağrısı,bayılma hissi,miğde bulantısı, yemek dahi yiyememistim.Birşeyler olucağını hissetmiştim ama çok erken dedim 37+2 meğersem oğlum gelmeye hazırlanmış,eşim işten geldi yüzümün halini gördü direkt sana nooldu dedi; ben halsizim,yürümeye halim yok🤭 o günde öğle yemeğiyle duruyorum akşamda birşey yemedim,eşim gece rahatsızlandı apar topar hastaneye gittik,baktilar ilaç verdiler vs acile görünsemmi görünmesemmi kararsız kalip ya nasil olsa yarına randevu var diyip eve döndük, merdivenlerden çıkıyorum ama bide bana sorun nasil ,idrarını tutamıyorum asla acele acele normal tuvalete oturacağım tuttu 😂 idrarimi yaparken suyum gelmesinmi ay bana heycan bastı 😂eşime bağariyorum suyum geldi diye eşim bana bakıyor ben eşime,iç çamaşırımın ıslaklığına baktı ilk güldü kaçırdın dimi dedi, bende saçmalama suyum o çoçuk geliyor dedim. Hastaneden gelmemiz 3 dk sürmemişken geri hastaneye gittik. Saat gece 1 doğuma giderken aç olan ben sadece kola içip gidiyorum😂 eşim elimden aldı doguruyosun saçmalama bırak şu kolayı dedi😂😂 vardık hastaneye 2cm açılma doğum başlamış tabiki altan muayene yapılınca sancılar daha çok arttı🤭 sabah 9-10 a kadar kendi sancımla 5 cm oldu yetersiz gelip suni sancı taktılar. 1 saat suni sancı çektim ama hiç bağırmadım sadece oğluma odaklanıyorum geçicek,biticek diye 😆 allah razi olsun ebelerde o kadar yardımcı oldular ki 🤭Sen yaparsın, başarabilirsin,çok kolay olucak derken artık başı gelmiş ve ıkınmalar daha çok artmıştı😊 sadece 2 kere ıkınmamla oğlumu saat 11:38 - 37+3 haftalikken kucağıma aldım çok güzel bir duygu rabbim hekese anne olmayı yaşatsın benimde hikayem bu 🙈