Marla91 Fulyaalin indirimde daha uygun canım. En azından kalıtelı. Ben 3 lu tulumu 130 a aldım. Tanesi 40 a geliyor. Lc den bile uygun ve guzel mdeller pamuklu.
Fulyaalin AloneMom Benim de çevremde olsa verse hayır demem işte eltimin kızıyla aynı beden giyiyor yoksa onun çok vardır da 😂
Asafecrin Fulyaalin ingstramdan bebemer den aldm Bn gayet iyiydi kumaşı ve fiyatı da uygun oraya bakabilirsiniz
Oykuaygun Fulyaalin ben alıyorum devamlı e bebekten uygun fiyatlı ürünleri de var çekme solma hiçbir şey olmadı. 40-50 tlye de takım buldum. 60 tlye polar tulum aldım
Vivalaarya Oykuaygun Evet ben geçen çok güzel mickey mouselu eşofman üstü aldım defosuz çok güzel 13 TL🙃
Birprensesannesiii3850 Civile baktınız mı ? Ben bebeklik alisverisini hep ordan yapmistim uygundu suanki durumu bilmiyorum da Bizim burda magazalar var ordan aliyorum bende 30 -40 -50 civari oluyor fiyatlari
Oykuaygun Vivalaarya birde babymall mağazada çok güzel indirimler oluyor. Ben chicco tulum aldım 2 tane. Tanesi 7tlydi. Yazlıktı tabi. Bu şekilde indirimler çok oluyor. Geçen gün uzun kollu takım gördüm çıtçıtlıydı üstü 20 tl
minigim4545 Fulyaalin instagramda prenses bebe var bakabilirsiniz uygun ve güzel şeyler kalitesi iyi sadece bir beden büyük alın
alinaannee Fulyaalin bence indirim zaman ı lcw dan alabilesin koton dan da indirim olduğunda inanılmaz düşüyor fiyatlar