Eminerd Fulyaalin ne yazıkki öyle geçen kıştan alıp koymak lazım mış 🙄 yazlıkları öyle yapıcam tabi önce bu kış giyeceği şeyleri alabilirsek 😬
ninjakaplumbaga Fulyaalin indirimleri iyi takip ederseniz 40-50 tl ye sweatshirt takımları da var lcw da, son bedenlee kalınca fiyat düşüyor baya
Fulyaalin Angel35 küçük bir yerde yaşıyorum birde imkanlar kısıtlı internet alışverişi de yapabilirim varsa bildiğiniz
Yasemin14 H&M genelde online sitesinde sık sık indirime giren bebek kıyafetleri bulunduruyor ..Her hafta üyelere özel farkli yeni ürünler indirimli fiyatıyla satılıyor .. Birde her yaptiğiniz alişverişlerde 1000 puan toplamiş olursaniz %25lik bir indirim çekide kullanabiliyorsunuz ..H&M ’i kesinlikle tavsiye ediyorum .. Türkiyede de öylemi bilmiyorum ama kullanmadiğiniz kiyafetleri geri dönüşüm için Hm mağazasına götürürseniz de belli bir miktarda alişverişinize çek veriliyor ..Yani isveçte Hm mağzalarinda böyle ..😊
Eminerd DuyguDefne07 bedenleri nasıl kalitesi vs ? Geçende denk geldi bi takım beğendim ama kararsız kaldım
Fulyaalin Eminerd ucuzbebekmarket önerildi en çok ama beden sıkıntısı var sanırım 3 yaş pek kıyafet bulamadım ben
doruk33 Fulyaalin H&m nin internet sitesi aşırı pahalıdır mağaza varsa gercekten iyi ve ucuz şeyler bulabilirsiniz tavsiyem sezonluk alışveriş yapın hmden Kasım gibi yazlıkları aşırı düşer
Marla91 Fulyaalin indirimde daha uygun canım. En azından kalıtelı. Ben 3 lu tulumu 130 a aldım. Tanesi 40 a geliyor. Lc den bile uygun ve guzel mdeller pamuklu.
DuyguDefne07 Fulyaalin diğer markalara oranla uygun siparişlerde yanlış eksik aksama da olmuyor. Yine de araştırın isterseniz
cocomelon Fulyaalin bence e bebek uygun görümcem kışlık güzel mont almıştı kızına 160 TL daha ucuzu olacağınıda hiç sanmıyorum civil var birde
DuyguDefne07 Eminerd her aya göre standart bedenler var. Ben kışlık ev için polar sipariş verdim. hoşuma gitti yıkadım gelir gelmez, sıkıntı olmadı
AloneMom Fulyaalin cigit çok tavsiye ediliyor bu ara burdada çok duydum deneyenler memnun.Almadim ama bende bakicam ordan bikac birşey.lcw uçtu gitti.Allahtan ikinci bebemde kız olduda ablasının kiyafetleriyle geçiniyor garibim 🙈😂
Fulyaalin AloneMom Benim de çevremde olsa verse hayır demem işte eltimin kızıyla aynı beden giyiyor yoksa onun çok vardır da 😂
Nohutannesi AloneMom cigitin ürünleri çok güzel ama bazı bedenleri küçük ve bazi ürünleri eşofman altı gibi hemen yıpranıyor. Benoradan baya alışveriş yapmıştım da yok yani kaliteli değil lcwkadar. Çocuk bu elbette çok kaliteli bir şeye gerekyok ama aldığım ürün bir aya yıpranıp tüyleniyorsa ben rahatsız oluyorum. Size de fikir vermek adına yazmak istedim🙏🏻
Yeter61 Bebemer bebe var istagramda ama ondada daha çok 12_18 aya kadae var sanırım..ilk küçük kıyafet ordan almıştım
Sevda44 Minicity, mtc, cigit, belimanı, bu sayfalardan aldm kalıtesi çom iui uygunda en ucuz marketten de hep aldm örneğin kıızm 3 aylıkken rn 6 9 almştım oluyordu yani 1 2 beden nüyük almak lazm enucuzbebek den