Han30 Woody ayy kesinllikle. Belki ilk zamanlar çok yemeseydim çoktan verirdim ama işte sütüm azalır korkusu ile hep yedim🥲 iyikide yemişim😀 şimdide emziriyorum ama gayet iyi sütüm
[silindi] Han30 Listeye tam uydum kacamak falanda yapmadim. 3 kiloyu ilk 3 hafta verdim 2 kiloyu 9 haftada 😑 Simdi dukan diyetine başladım atak evresinde 2 gunde 1,40 kg verdim. Insallah su kalan kilolari vereyimde yaza rahat gireyim 🥲
Han30 Denizmooom bebişim 7.5 aylık ek gıda alıyor ama tabi gün içinde emiyor ve emerek uyuyor gecede emiyor
alparlaninannesi Bende ekimin başında hem ek gıdaya hem kendim için diyete başlıyorum diyetisyenimizin adı Yaren Sancak Instagram’da sayfası “diyetisyengözüyle” ☺️ kardeşimin diyetisyeni çok tatlı ve güleryüzlü biz kendisinden çok memnunuz 🥰
alparlaninannesi Han30 64 kiloyum 55 falan olmayı hedefliyorum 🤭 inşallah 🙈 siz ek gıdayı diyetisyenle mi yaptınız hepsini okuyamadım yorumların
Ecml33 Han30 yaa bnde şuan kendim diyet yapıyorum ama sezeryan olduğum için hala göbeğim duruyor karnımda potluk gibi duruyor ne sekilde kurtulabilirim bu göbekten
Han30 alparlaninannesi olursunuz olur☺️ Ek gıda bebegim için mi? Bebegime soruyorsanız kendim uyguladım
Elfydr Han30 bebeginiz kaç aylıkti başladığınızda. Bende doğum yaptıktan 2 ay sonra başlamayı planlıyorum. Sutun kesilmedigini biliyorum. Sut destekli diyet oluyor.
Han30 Elfydr yani ben 6 ay bekledim, belki psikolojik belkide emziriyorum rahatlığı ile yedim. 6.5 aylıktı başladığımda. Şuan 7.5 aylık ama bence yinede sizde en az 4 ay bekleyin derim
Si_se_ta_be Han30 Bende 64 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şuan 67 kiloyum. Son 5 kilo kaldı 2 ay önce doğum yaptım. Hedefim 60 🌸
Han30 Si_se_ta_be hemen hemen aynı kiolarda doguma gitmişiz bende 76 ile gittim eve geldim 69-70 arasıydım 68 e düştüm sonra baktım gitmiyor yemekle başladım☺️
Dilaylaa Han30 alkol disinda herşey sağlıklıdir bizim evde unlu şeyler börek çörek tatlı abur cubur felan çok nadir yeriz oda eşime yavru köpek bakışı atıyorum anca öyle 😂 her gün spor yapariz mutlaka spor yapamasak bile yürüyüş her gün 6000 adım atmam gerekiyor gün sonu saatimden konrtol ediyor 😬😬
Han30 Dilaylaa ayyy ne güzel yaa bizdede tam tersi😂 eşim bi günde 1.5 litre kolayı tek içer. Sabahları 1 ekmek kesin yer akşamda yapılan yemege göre yüne 1 ekmek😅 tatlı çerez meyve abur cubur ne varsa yemeyi sever ama gine hikmetse almıyor 🙈 evlendikten sonra aldı biraz ama halen fit duruyor🥲1.88 boy 85 kg adam neresine yiyorsa
DenizSerap Han30 aslında her şeyin kafada bittiğini düşünüyorum. iradem neden zayıfladı hiç bi fikrim yok🥺 siz nasıl karar verdiniz ?
3oglanannesi Aslında herşey iradede bitiyor.zaten arkadaş yazmış.yagli unlu şekerli herşeyden uzak durmak..
Elfydr Han30 tesekkur ederim. Doktorumuza danisirim. Mutlaka. Bol su ve düzenli beslenme önerdiler için belki sorun olmaz.