Glcnbc Fatos_01 vallahi bende 38+3 te sezeryan oldum çok rahattı 1 gece hastanede yatıp eve gelip işlerimi de yaptım çamaşır yıkadım yemek yaptım öyle zor değil bence sezeryan, tek dikkat etmeniz gereken konu çok yürüyeceksiniz sezeryan olunursa
Cutiemom Glcnbc zor değil mi 😱 karnınızda kaç kat kesi oluyor farkında değilsiniz sanırım. Ve ne olursa olsun bir ameliyattan bahsediyoruz..
matmazeliingunlugu Satt a göre 37 bebek gelisimine gore 34 haftslikti doğduğunda kızım.🥰 Gelişimi problemli diye bir üst merkeze gittim kontrol amaclı bebeğin başı aşağıda göründü usg de tedbir amaclı vajinal muayene ettiler 6cm açıklığım varmış 5 saat sonra normal dogimla aldim kucagima.🥰🙈
Esxra 40+6 suni sancili, kesili, epiduralli, vakumlu ve dikisli bir normal dogum ne kadar normal denilebilirse artik😂
kaganege e1if Evet ilk bebiş 3575 gr. doğdu. Doğumdan 1 gün önce 10 km’ye yakın yürüdüm ve 50 squat yapmıştım onun cok etkisini olduğunu düşünüyorum.
ArifeB Fatos_01 37+1 ile akşam ezanında nişanım geldi çok önemsemedim daha sonra hafif hafif sancı hissettim yalancı sancıdır diye de onu önemsemedim gece 2 gibi uykum geldi uyudum gece 04:30 da sancıyla uyandım eşimi uyandırıp eşyaları toparladıktan sonra 05:30 gibi yola çıktık hastane bize uzak olduğu için 06:40 da 6-7 cm açılmayla hastaneye giriş yaptım 07:30 da normal doğumla kızımı kucağıma aldım.
e1if kaganege kesinlikle spor çok etkili maşallah size, bende 3034 gram doğurdum epudral normal doğum dikişli🤣🤣
Fatos_01 ant331 😅😅bende de vardı hamile değildim ama gittim adet düzensizliğinden kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı kullandım öle hamile kaldım