matmazeliingunlugu Satt a göre 37 bebek gelisimine gore 34 haftslikti doğduğunda kızım.🥰 Gelişimi problemli diye bir üst merkeze gittim kontrol amaclı bebeğin başı aşağıda göründü usg de tedbir amaclı vajinal muayene ettiler 6cm açıklığım varmış 5 saat sonra normal dogimla aldim kucagima.🥰🙈
Esxra 40+6 suni sancili, kesili, epiduralli, vakumlu ve dikisli bir normal dogum ne kadar normal denilebilirse artik😂
kaganege e1if Evet ilk bebiş 3575 gr. doğdu. Doğumdan 1 gün önce 10 km’ye yakın yürüdüm ve 50 squat yapmıştım onun cok etkisini olduğunu düşünüyorum.
ArifeB Fatos_01 37+1 ile akşam ezanında nişanım geldi çok önemsemedim daha sonra hafif hafif sancı hissettim yalancı sancıdır diye de onu önemsemedim gece 2 gibi uykum geldi uyudum gece 04:30 da sancıyla uyandım eşimi uyandırıp eşyaları toparladıktan sonra 05:30 gibi yola çıktık hastane bize uzak olduğu için 06:40 da 6-7 cm açılmayla hastaneye giriş yaptım 07:30 da normal doğumla kızımı kucağıma aldım.
e1if kaganege kesinlikle spor çok etkili maşallah size, bende 3034 gram doğurdum epudral normal doğum dikişli🤣🤣
Fatos_01 ant331 😅😅bende de vardı hamile değildim ama gittim adet düzensizliğinden kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı kullandım öle hamile kaldım
hyena08 39+4 normal doğum 4100gr 😂 ne nişan ne su gelmesi direk sancıyla gittim öğlen 1 de yatış verildi 3 cmle 4 de suyumu açtılar doğum hızlanın diye 6da doğurdum hiç bişe anlamadım 😂😂😂
e1if hyena08 gece 12 suyum geldi hastene ye gittim 15 saat sonra ancak doğurdum, benimde bi türlü sancım gelmedi 🤣🤣🤣