Aycaccelik_ Fatos_01 bana kalırsa da öyle hem bebek için de daha iyi oluyor daha dikişlerim bitmeden emzirivermiştim makasta çok keyifliydi. Rabbim layık gördüğü kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
Fatos_01 Suleymanova2020 memnun kaldınmı peki bende istiyordum ama dediler bel ağrısı felan olur sonradan sezeryan dan farkı olmaz yarım adam olursun o yüzden istemedim
Fatos_01 Aycaccelik_ Amin inşallah canım ben odama gidince emzirdim dikiş atılana kadar üstünü felan giydirdiler elini emiyor du 😍
Suleymanova2020 Fatos_01 sadece biraz guc toplayip,dogum animi kolaylasdirdi. Suni sanci qosulmusdu deye cok zor gecdi bende dayanamiyordum. Ara sira bel agrilari olur tabiiki,ama dozemiyecek sekilde diyil☺️ 2ci olursa insallah epidural istemem artik😃
Eymen20211 Fatos_01 ben spinal sezeryanla doğum yaptım 2 suni sancı çekip. Yarım olursun ne saçma. Normal ameliyat olanlar yarım mı oluyor ne farkı var
1Ceylan_5kuzu 34+5 ikiz gebelik başından sonuna kadar riskli hamilelik 29 hafta serklaj anca bu kadar durdular 3 normal doğumdan sonra sezeryan
monaroza1 Fatos_01 38+5 te kontrolde 4 cm açılma vardı nişanımda gelmişti 36. haftadayken o yüzden suni sancı verdiler 11 saat sonra 9 cm açılmayla sezaryene gittim 😬 kanala sıkışmıştı bebeğim kalp atışları yavaşlıyordu
Gizemm92 Fatos_01 38+2 Normal doğum olacakken 14 saat sancıdan sonrası bebeğin kafası oblig geldiği için sezeryana alındım