1Ceylan_5kuzu 34+5 ikiz gebelik başından sonuna kadar riskli hamilelik 29 hafta serklaj anca bu kadar durdular 3 normal doğumdan sonra sezeryan
monaroza1 Fatos_01 38+5 te kontrolde 4 cm açılma vardı nişanımda gelmişti 36. haftadayken o yüzden suni sancı verdiler 11 saat sonra 9 cm açılmayla sezaryene gittim 😬 kanala sıkışmıştı bebeğim kalp atışları yavaşlıyordu
Gizemm92 Fatos_01 38+2 Normal doğum olacakken 14 saat sancıdan sonrası bebeğin kafası oblig geldiği için sezeryana alındım
Fatos_01 Aycaccelik_ Amin inşallah canım ben odama gidince emzirdim dikiş atılana kadar üstünü felan giydirdiler elini emiyor du 😍
Aycaccelik_ Fatos_01 annooommm kurban olurum veren Allaha çok güzel bir his Rabbim acılarını göstermesin 🥰🥰🥰😍😍😍😍😍
Gizemm92 Fatos_01 Valla keşke normal doğum yapabilseydim bu kadar zorlanmazdım herhalde ameliyatta masada kalcam sandım fenalaştım.
Rumeysa_44 41 hafta normal dogum suni sanciyla 40 hafta normal dogum kendi sancimla şükür rabbime ikisinde de sıkintı yaşamadim 😅😅
Paramedikk_ 38+6 Normal doğum belirtisiyle gittim sanci var açılma yok diye sezeryan olmak zorunda kaldım