Merhaba, benim bebeğimde alerji belirtileri gürültülü mukuslu kaka, karın gurultusu ,dışkıda kan şeklindeydi. Domates,salça,biber salçası,kapya biber,tüm inek sütü ürünleri, dana eti,yumurta,yeşil zeytin,kırmızı mercimek,nar ekşisi,susam,tahin,pekmez,tüm kabuklu yemişler,sardalya,ton balığı,tavuk, havuç ve diğer tüm kırmızı renkli yiyecekler yasaklı listemdeydi. Bebeğim şu anda 8 buçuk aylık hala emziriyorum. 7.aydan sonra inek sütü hariç diğer tüm alerjileri bitti. Diyet yaparken dişlerimin sızladiğini hatırlıyorum. Doktor benim kullanmam için bitkisel içerikli Osteocare verdi. Ondan sonra diş ağrılarım geçti. Ben bol yeşillik içine 1fincan bulgur kabartıp kimyon zeytinyağı ya da haşlanmış nohut, haşlanmış yeşil mercimek, yarma gibi değişik salatalar yaptım. Sarı mercimekten salçasız mercimek köftesi yapıyordum. Salçasız kuzu haşlama yanına sade bulgur pilavı. Aslında baya tarif bulabilirsiniz. 4.aydan sonra %100 keçi sütünden peynir denedim tepki vermeyince kahvaltiya peynir ekledim. Kahvaltı için 1muz su ile yulaf lapası yiyordum. Daha sonra hindistancevizi sütü denedim. Ona da tepki vermeyince onu da yenecekler listesine ekledim. Çok zor bir süreç umarım muvaffak olursunuz.