Ebruseyda canım dışarıdan aldığın paketli gıdaların birçoğunda açıktan veya gizlenmiş farklı isimlerle adlandırılmış süt proteini bulunuyor. (Laktoz, laktoglubulin, kazein, whey, hidtolizat, laktalbumin, süt tozu, peynir altı suyu gibi gibi) o yüzden aldığın herşeye çok dikkat edip paketleri dikkatli okuman lazım mesela en basiti birçok markanın makarnalar arpa şehriye tel şehriyelerinde yumurta var. Eser miktarda süt yumurta alerjen bulunabilir yazanları dahi kullanmayacaksın. Bizde böyle yapıyoruz yapılabiliyor bu şekilde de yaşanıyor çocuklarımız için herşey sen güçlü olacaksın ki bebeğin de sağlıklı olsun ama güçlü olmanın ilk adımı psikolojini güçlü tutmak hemen umutsuzluğa düşüp of pof napacam deme. İstersen ben sana kek kurabiye tarifi bile veririm 🥰 düzenli diyetini yap bak benim 2 ay oldu anca yeni yeni belirtiler geçmeye başladı o da tam değil yani. Seni anlıyorum birşeyler çabalıyoruz ve çocuklarımızda da bunun faydasını görmek istiyoruz belirtiler devam ettikçe o kadr emek ediyorum neden hala belirtiler geçmedi umutsuzluğuns kapılıyoruz bende yaşadım bunları ara ara yaşıyorum da ama önemli olan pes etmeden devam etme ilerleyen zamanlarda bebeğin eahatladığı zaman anlayacaksın kıymetini 🥰❤️sevgiler