Avs İşte ben kanı görmedim hiç kakada sadece bazen mukuslu bir yapıdaydı, 2 ay 12 günlük şu an toplam aldığı kilo hastane çıkışımızdan bu yana 1.510 kg almışız bir ara sadece anne sütü gittik 10 günde 150 gr aldı ondan sonra mama dediler sonra mama verdiğim halde 13 günde 250 gr aldığı için ben yazdım doktora kendim acaba benim yediğim bir şeylere alerjisi olabilir mi diye çağırdı gittik kendi tartısında ölçmek istedi gaita idrar aldı, gaitada kan laboratuvarda çıktı görünür değildi, kilo almaması, kusması, meme reddi yazmış ki meme reddi yoktu onu nerden çıkardı anlamadım, o sizin bahsettiğiniz Ige testini vs yapmadı zaten hiç 1 hafta sonra kontrole çağırdı, susam tahin vs de yok diyette yumurta günde 1 adet, yani şu an tamamen deneme yanılma yapıyor gibime geliyor… bebeğim dünden beri zar zor 1 kez sabah kakasını yaptı çok katıydı, dünden beri huzursuz, bir önceki gittiğimizde doktor genetik de olabilir demişti ki babası bebekken böyleymiş… bu şekilde kakasını yapmazsa tabii ki tartıda ağır çıkacak tartıda ağır çıkınca direkt alerji mi diyecek farklı testler vs de yapacak mı gerçekten emin değilim 🤔 çok teşekkürler açıklaman için gerçekten bugün günümü güzelleştirdin ❤️