minikbaykus Saripapatyam123 doktor ilk bas korkulucak bişey yok demiş. Ama beynede atınca pek olumlu konuşmamış😔
Saripapatyam123 minikbaykus bizim kisi de her yere atmıştı ameliyat oldu kemoterapi son 4. Evdeydi ve sonra siroz oldu
Deletedmom5284 minikbaykus eşimin arkadaşı yendi, manisadan kanser otu almış 21 gün kullanmış sanırım, akciğer kanserinin son evresinde artık maskenin altından bile ağzı çok kötü kokarken doktor tedaviye gerek yok derken iyileşti
Ececanece Dmlaemre aynen benim halamın da oyle. Beyine metastaz var. Gen testi yapıldı uygun çıktı ilaçlar. Ayrıca kemoterapi de alacak. Aşı denilen uygulama sanırım halk arasında o uygulanıyor. Ablanızla aynı durumdaymış. Sevindim çünkü bu akciğer ca larda çok ömür biçmiyorlar 😪
Hulyaemirasim minikbaykus sagol canm Allah razi olsn oldu tedavi kemoterapiye grdi ama ne yazkkk kaybettk
Eyllece minikbaykus insallah vardır. Erken teshişsse bence olabkr. Ama cok yakınmda tanık olmadm çok şükür cnm. Gecms olsn kim hastaysa
Ececanece minikbaykus ya inanın tam bilmiyorum. Sanırım oyle gen testi sonucuna göre belirlendi tedavi. Aslında kemoterapi yoktu sonradan karar değiştirdi doktoru kemoterapi de alacak 6 kür.
MomsMeteor minikbaykus hayır babam hep yedı. Tabı doktorunz daha ıyı bılır yogurda corbaya aklnaza gelecek herseye ekledı. Babam suan 4-1 akcugerı var. Korona bıle atlattı cıgerı buzlandı. Sıkıntılı surec ama cok sukur kontorl altında hersey