sirineyavrusu minikbaykus babam bir bucuk senedir tedavi görüyor akıllı ilaç tedavisi cok sukur suan iyi heryerıne yayılmıştı hatta suan gozle gorulmıycek kadar kuculmusler elhamdulillah insallah hep böyle gider ve yeneriz şu illeti neden sordun kim kanser😞
minikbaykus sirineyavrusu Allah daha da iyi etsin inşallah. Bir yakinim canım. Akıllı ilaç fiyat ne kadara mal oluyor peki ortalama
Yagmuralmila minikbaykus iyileşme durumu dusunebilecegin en kötü hastalıkta bile var insan vücudu çok güçlüdur aslında moral verin yanında olun inşallah geçer 🙏
MomsMeteor minikbaykus metastas yoktu ama hıc alınmayacak bıyerdeydı kıtle mehmet alı bey bu amelıyatı yaptı başarıyla. Ve babam her yemekte zerdecal yedı. Faydalarını arastırın akcıger kanserı ıcın bırebır.
DemirEge MomsMeteor merhabalar Mehmet Ali bey kim, benimde kuzenim akciğer kanseri 4. Evre. Ama sıcradıgı yerler var başka, sjuan cok ağrıları var.. cok üzülüyoruz elden birşey gelmiyor
minikbaykus MomsMeteor Kemoterapi alırken bazı gıdalar yenmiyor ya o yüzden sordum. Zerdacal yiebilir demi
Dmlaemre minikbaykus benim ablam 7 yıldır tedavi görüyor çok zor bir süreç ama hiç birşey imkansız değil hemde beyine metastazları var. Yurt dışından akıllı ilaç uyumlu oldu ona şuan onu kullanıyor ve kontrollerne gidiyor. Eskisi kadar mükemmel değil ama yinede çok iyi 🧿
Ececanece Dmlaemre aynen benim halamın da oyle. Beyine metastaz var. Gen testi yapıldı uygun çıktı ilaçlar. Ayrıca kemoterapi de alacak. Aşı denilen uygulama sanırım halk arasında o uygulanıyor. Ablanızla aynı durumdaymış. Sevindim çünkü bu akciğer ca larda çok ömür biçmiyorlar 😪
DemirEge MomsMeteor co teşekkür ederim cvpladıgınız için, onada gitmesi için yönlemdireceğim, cok cıkmazdayız artık 🥺 kübaya bile evrak yolluyor
SevdAyaz minikbaykus Allah tan ümit kesilmez tabiki hep iyiyi düşünün inşallah yener hastalığı yakınınız.
sirineyavrusu minikbaykus aminnn rabbim sizede şifa versin inşallah kuzum akıllı ilacı sigorta karşılıyor ama sanırım 10 bin üstü bi kutusu
MomsMeteor minikbaykus hayır babam hep yedı. Tabı doktorunz daha ıyı bılır yogurda corbaya aklnaza gelecek herseye ekledı. Babam suan 4-1 akcugerı var. Korona bıle atlattı cıgerı buzlandı. Sıkıntılı surec ama cok sukur kontorl altında hersey
DemirEge minikbaykus evet götüyordu ankarada ama, istanbula gelicek doktoru yapılcak vşi yok artık demiş, ümit ediyor ediyoruz o yğzden sansımızı denemek istiyoruz 😔