Asyaipek Leylaa_ bu aralar bakkal amca bakkal amca unun var mı? Varvar şekerin var mı? Varvar .yağın varmı ?varvar. Ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana vayvay helva yapsana 😂😂 ben soruyorum var var yerlerini kızım söylüyor 13.aylığız 😍
Babybloom Leylaa_ uyuturken söylerim doğduğundan beri sen bir aysın ben kara gece (pamuk beyazı Bi kız) ❤️ Babası da bir istiridyenin kıymetli incisi i sakladığı gibi saklarım seni söylüyor. (kızımız İnci) ❤️
Doga_2021 Babybloom bende bu şarkıyla uyutuyorum 😂😂 hamileyken de dinlerdim çok duydukça sakinleşiyor kızım 😂
lalbg Leylaa_ i like to move it move it😂 dans şarkımız bu😂 bi de metalica’dan sad but true. Evet ben de şaşkınım ama metal müzik seviyo hatta metal müzikte uyumuşluğu bile var 😂
Deletedmom78654 Leylaa_ iş yerinde bile bazen kendi kendime bu şarkıyı söylerken buluyorum kendimi 🤣🤣 biri bişey sorsa nereye koyduysan oradadır diyorum 🤣
Newmom2020 Leylaa_ “bak bu küçük tavşanlar uyur öğlene kadar, neşeli bir şarkı söyleyelim uyansınlar….” Böyle bir şarkı var you tubedan açıp dinliyoruz. Elli defa falan dinliyor üst üste 🤭
benimdunyam21 Leylaa_ alifiru- kurban olayım 💕 doğduğu günden beri dinleriz sarılırız dans ederiz her gün ❤️
Deletedmom0737 Benim bebiş metal müziği seviyor ramsstein halaluja uyku müziği bütün hamileliğimde metal konserlerindeydim :)))
Cnnt000 Leylaa_ Benim de 17 aylık ben normal müzik açıyorum ona. Cennetten kopan çiçekler şarkımız. Çok sever 😍