bilgemira Leylaa_ cok tatlisin guzelsin sekercimi baban senin, kasin kara gozun kara komurcumu baban senin 😂😂 annemde bana soylermis hep anadan kizina gecmis 😃😃 cok seviyorim bu sarkiyi hatta bazen şarkının sonunda yooo guvenlik senin baban diyorum 😀😀😂😀😂🤩🤩🤩
Prinz_und_Mutter bilgemira haha bunu bende söylüyorum ayrıca benim annem güzel annem beni al kollarina yi soyluyorum arada da benm oglum die degisiyorum 18 gunlukcuk daha 😊🥰
BarlasMomm Leylaa_ Ballı lokma tatlisı aman hadi hayirlisi aboneyim abone biletlerim cebimde 😄 hep bunu soyluyorum ogluma
deletedmom1106 Leylaa_ o zamanlarda ali babanın çiftliğiydi şimdi sarkımız yok benim çiçeğim uyanmısmımı deip öpüyorum ohh güneş dogdu diorum kendi kendine nazlar niyazlar ama hemen peşine bi atraksıyon yapıo sımarık köpek🤣
Momslife Mombaby ayyyy bizimki de o onu söylemeye başlayınca öyle sakinler ve pür dikkat beni izler kii 🥺
Deletedmom78654 Leylaa_ iş yerinde bile bazen kendi kendime bu şarkıyı söylerken buluyorum kendimi 🤣🤣 biri bişey sorsa nereye koyduysan oradadır diyorum 🤣
Asyaipek Leylaa_ bu aralar bakkal amca bakkal amca unun var mı? Varvar şekerin var mı? Varvar .yağın varmı ?varvar. Ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana vayvay helva yapsana 😂😂 ben soruyorum var var yerlerini kızım söylüyor 13.aylığız 😍