Leylaa_ Kızımla şarkımız Arım balım peteğim 💕 genel her sabah bunu acıyorum kucağıma alıyorum dans edip oynuyorum çok hoşuna gidiyor ilk başlarda garip garip bakıyordu şimdi alıştı kızım 3 aylık bu arada peki sizinkiler neler🌸
seymakmtrnsf Leylaa_ Seslen annene hemen çişim var çişim var. işte bu kadar kolay. Tuvalete hay hay beze bay bay😂😂😂
bilgemira Leylaa_ cok tatlisin guzelsin sekercimi baban senin, kasin kara gozun kara komurcumu baban senin 😂😂 annemde bana soylermis hep anadan kizina gecmis 😃😃 cok seviyorim bu sarkiyi hatta bazen şarkının sonunda yooo guvenlik senin baban diyorum 😀😀😂😀😂🤩🤩🤩
zeytingozlusaremm Deletedmom78654 evet bizim de favori şarkımız bu☺️Duyduğu an gözünün içi gülüyor resmen bütün gün evde anneeeeee anneeeee diye geziyorum 😁
Prinz_und_Mutter bilgemira haha bunu bende söylüyorum ayrıca benim annem güzel annem beni al kollarina yi soyluyorum arada da benm oglum die degisiyorum 18 gunlukcuk daha 😊🥰
BarlasMomm Leylaa_ Ballı lokma tatlisı aman hadi hayirlisi aboneyim abone biletlerim cebimde 😄 hep bunu soyluyorum ogluma
deletedmom1106 Leylaa_ o zamanlarda ali babanın çiftliğiydi şimdi sarkımız yok benim çiçeğim uyanmısmımı deip öpüyorum ohh güneş dogdu diorum kendi kendine nazlar niyazlar ama hemen peşine bi atraksıyon yapıo sımarık köpek🤣
Momslife Mombaby ayyyy bizimki de o onu söylemeye başlayınca öyle sakinler ve pür dikkat beni izler kii 🥺
Deletedmom78654 Leylaa_ iş yerinde bile bazen kendi kendime bu şarkıyı söylerken buluyorum kendimi 🤣🤣 biri bişey sorsa nereye koyduysan oradadır diyorum 🤣