Volmine Leylaa_ nedense hamileliğimden beri her dinlediğimde oğlumu hissediyorum. Bu şarkı onunla benim şarkımız karışacak köklerimiz.
Sezenaksukarademir Leylaa_ kendi uydurduğumuz bir şarkı var. annesi babası süt almış, selimde sütleri içmiş içmiş içmiş büyümüş okula gitmiş öğrenmiş büyümüş büyümüş koca adam olmuş 🤣 okula gitmiş diyince çok mutlu oluyor 😂 2 yaşında bu arada
ayseasel1 BarlasMomm evet öyle:) benim kızımın adi asel anlamı cenneti bal ırmağı demek daha anlamlı benim için:)
GDV Leylaa_ Bu aralar favori şarkımız annesinin bitanesi çat çat çat babasının bitanesi pat pat pat 6 aylık bebek bayağı roman oynuyo 😂🥰
Sunaygoksu Zynparas mecburıyetten cizgi filme benimkide bakıyor ama gücüm olsa asla baktırmam yanı yanımda biri olsa yoksa yemek ve iş yapamıyorım o cizgi filmde olmasa şimdi tavana montajlı besık aldık bakalım ne olucak yarın kurulucak uyuycakmı sevşcekmi durucakmı
Zynparas Sunaygoksu aynen ama olabildiğince kendinj ters cevir televizyona baktirma acarsanda siyah ekran cocuk sarkilari var onlari ac cunki beyin gelişimini etkilemesin
Uzaymekiii Leylaa_ para bizde şöhret bizde🤷🏻♀️😂 çocuğum en çok bunu seviyo haliyle biz de bunu seviyoruz😂😂😂 ama benim için actic mınkeys baby ım yours 💜 hamileliğimden beri hep kızıma bunu dinledim ☺️ Oğlumda da şimdi athena an şarkısını dinliyorum sık sık onunla şarkım da bu oldu sanırım😌