Zynparas Leylaa_ bizimki cesit çesit Tuvalete hay hay beze bay bay En az yarım dakika elini yıka Ah kukili vah kukuli niye yedin onca seyi Kukuli gillerde devam sarkilara daha 3 ayligiz herseyi simdiden ogrenemeye calisiyoz herhalde 5 aylikken bezi bırakır ellerimizi yikamayi ogreniriz😁😁😁
Sunaygoksu Zynparas ahahah insallah aama cok kucuk yani bence gerek yok annesi herseyin iyisini siz bilirsinşz ama bunları ögrenmesi iciin cok erken degilmi benimde ilk cocugum ama sizce😂
zeytingozlusaremm Deletedmom78654 evet bizim de favori şarkımız bu☺️Duyduğu an gözünün içi gülüyor resmen bütün gün evde anneeeeee anneeeee diye geziyorum 😁
Zynparas Sunaygoksu erken erken ama sese odaklaninca kendi kendine oynuyor televizyona sırtı dönük yatiriyorum televizyon izletmiyorum bazende siyah ekran cocuk sarkilari aciyorum
Sunaygoksu Zynparas mecburıyetten cizgi filme benimkide bakıyor ama gücüm olsa asla baktırmam yanı yanımda biri olsa yoksa yemek ve iş yapamıyorım o cizgi filmde olmasa şimdi tavana montajlı besık aldık bakalım ne olucak yarın kurulucak uyuycakmı sevşcekmi durucakmı
Masalina Leylaa_ bizimd Niran Ünsal Hayranım ( kaşına gözüne masallah razıyım cilene derdine diye gidiyor 😁
Almila7421 Leylaa_ 2 aylık kızım onu ilk kucağıma aldığımda doğum hanede aklıma direk Teoman’ın hayalperest şarkısının şu mısrası geldi ‘o kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında, korkum yaralanman hayatta’ her uyutacağım zaman bu şarkıyı açarım giderek alışıyor sanki☺️
Volmine Leylaa_ nedense hamileliğimden beri her dinlediğimde oğlumu hissediyorum. Bu şarkı onunla benim şarkımız karışacak köklerimiz.
Sezenaksukarademir Leylaa_ kendi uydurduğumuz bir şarkı var. annesi babası süt almış, selimde sütleri içmiş içmiş içmiş büyümüş okula gitmiş öğrenmiş büyümüş büyümüş koca adam olmuş 🤣 okula gitmiş diyince çok mutlu oluyor 😂 2 yaşında bu arada