Asenana alparlaninannesi saatlerce kullanmazsan bişey olmaz 6 aydan beri kullanıyoruz biz ama en fazla durduğu 20 dakikadır 10 aylık şu an zaten yerlerde geziyor artık binmek istemiyor 😀
alparlaninannesi ebz09 Çok değil arada namaz kılarken yemek yaparken veya yerken diye düşündüm Asenana dört ay kullanmış yine oyalanmasi için iyi mi sizce
ebz09 alparlaninannesi benim elim ayağım olmustu 11 ayına kadar nerdeyse kullandım ara ara artık içinden çıkmaya başladığında kaldirdim
Asenana alparlaninannesi ben çok faydasını gördüm iş yaparken yemek yaparken özellikle hala daha işim olunca koyuyorum
alparlaninannesi ebz09 peki geç yürüme gibi bir sorun oldu mu bindiği için birde öneriniz var mı yürüteç icin nerden aldiniz 🥰
ebz09 alparlaninannesi hayir geç yürümedi 11 12 aylıkken yine yürümeye başlamıştı. 🥰Burda bi bebek magazasindan almıştım klasik yuruteclerden ama ileri yada geri düşmesin diye altında korumaliklari vardi
Pares alparlaninannesi doğuştan inmemiş testis ameliyatı olduk 3. 5 ay sonra bindi bir sıkıntı olmadı çok uzun tutmazsın
Deterjanhanim alparlaninannesi bende kullandım yürüteç ama çok fazla tutmuyordum aralıklarla koyuyordum en fazla yarım saat toplamda bı sorun yasamadik
Wanderlust alparlaninannesi yurtdisinda fn yasak artik turkiyede de doktorlar onermiyorlar tabi kullanip kullanmamak tercih meselesi. 10-15 dakika isimi yapana kadar koyarim diyenler de var ama ben 10-15 dakika icin bir urun almam genelde alininca daha cok kullanildigini dusunuyorum. Bir de yurumeye baslayinca parmak ucunda yurume vs olabiliyor yurutecten dolayi. Tercih sizin kullanan da cok kullanmayan da suresine dikkat ederek kullanin alirsaniz da
alparlaninannesi Wanderlust Sadece erkek bebek icij mi onermiyolar yoksa kız bebekler için de mi cevremde kızı olanlar hep kullanıyorlar çünkü
Wanderlust alparlaninannesi dunya saglik orgutu hepsi icin yasaklamis kiz icin de sanirim yurumede sorun yaratma kismindan dolayi yasaktir. Benim de oglum var o yuzden kizlar kisminin sebebinden emin degilim ama erkekler icin onerilmedigi cok net
Mbal alparlaninannesi daha geçen bir anne yazdı sizi etiketleyeyim o yoruma çok pişman olduğunu anlatmış. Hiçbir doktor önermiyor neden forumda bu yürüteç alma ısrarı anlayamıyorum. 😞 lütfen yürüteçin zararlarını araştırın almadan önce.
alparlaninannesi Mbal ben denk gelmemişim siz etiketleyinxe gördüm postu okudum hepsini burdan da çok teşekkür ediyorum 😍
alparlaninannesi Pares anladım çok geçmiş olsun bir tanıdığımiz da olmuş sünnetle bir dediler ordan aklımda kalmış
Ogretmennannee1 alparlaninannesi bizim çocuk Dr muzda öyle söyledi . Çok zarar veriyormuş . Yürüme arkadaşını alın bence. Hem zararsız hem de çok güzel oyalıyor
Bebegimm1 alparlaninannesi erkek bebegim var zaten yurutec basli basina zararli 10dk koysan zaten arkani donsen 10dk oluyor ben hic bir isimi 10dk yapamam yapsamda yurutec de ev kazalari cok fazla yasaniyor surekli gozunun onunde olmasi gerekli oglum 9 aylik inanin keske yurutec alsaydim demedim evde yurume arkadasi var onunla oynuyor emekliyor bazen kanguruya koyuyorm yada mama sandalyesine koyuyrm bir sekilde oyalaniyor birde bi zamandan sonra tek basina durmaktan da sıkılıyor sizinle olmak istiyor
Ozbk Bı tanidigimizin da oyle olmuş, yumurtaları yukarı çıkmış çocuğun yürütecek. Bana sakın yurutece bindirme dedi. Çocuğu şimdi 9 yaşında