Bebegimm1 alparlaninannesi erkek bebegim var zaten yurutec basli basina zararli 10dk koysan zaten arkani donsen 10dk oluyor ben hic bir isimi 10dk yapamam yapsamda yurutec de ev kazalari cok fazla yasaniyor surekli gozunun onunde olmasi gerekli oglum 9 aylik inanin keske yurutec alsaydim demedim evde yurume arkadasi var onunla oynuyor emekliyor bazen kanguruya koyuyorm yada mama sandalyesine koyuyrm bir sekilde oyalaniyor birde bi zamandan sonra tek basina durmaktan da sıkılıyor sizinle olmak istiyor
Ozbk Bı tanidigimizin da oyle olmuş, yumurtaları yukarı çıkmış çocuğun yürütecek. Bana sakın yurutece bindirme dedi. Çocuğu şimdi 9 yaşında
Senemmm11 alparlaninannesi ben oglumu gunde ortalama 1 saat yurutece koyuyordum. Parça parça 10 dk 15 dk 20 dk koyuyordum. Yemek yerken yemek yaparken tuvalete gidince vs vs. Emeklemeye başlayınca gerek kalmadı yürütece kendi kendine oyalanmaya başladığı için. 6 aylıkken koymaya başladım 3 ay falan sürdü sonra kullanmadık
Cihangiriinannesii alparlaninannesi Cinsiyet farketmeksizin bebeklere önerilmiyor ama evet erkek bebeklere hiç önerilmiyor. Ben kullanmadım eksikliğini de hissetmedim