JUTENYA Sadiye123 benim yakın bir akrabanında bu sorunu vardı ilk 8 aylık düşük sonra medipol hastanesinde nagihan kaya doktora tedavi ve kontrollerini oldu şuan 3 çocuğu var bende o doktora gittim çok tatlı dilli bir doktor
JUTENYA tulayaluc ne zamandan beri orda doktor hanım en son bağcılardaydı acaba oraya yenimi geçiş yaptı
JUTENYA tulayaluc çok güleryüzlü bir insan daha ziyaret etmeyi düşünüyordum gitmiş hayırlısı Eyüp te uzak sayılmaz
Haticemree Sadiye123 Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesi doktor Fatma hanım tavsiye ederim. Atilla bey de iyidir.
aykoz_ Lidya-t nasıl bi yorum bu. Siz memnun kalmışsınız ben kalmadım çok kötü bir muayene yaşadım. Bilgi veriyorum? adı geçmiş, altına yazdım o yüzden.
Oznurcoskun Sadiye123 avcılar hospital nil hanim benim düşük tehlikem vardı biraz daha gec gitseydim cocugumu kaybedicektim İyiki nil hanımı bulmuşum ve gitmişim suan kızım bir yasında şükürler olsun
Betiferi34 Sadiye123 bende kan pıhtılaşmasından dolayı iki defa kürtaj olmak zorunda kaldım🥲 umudumu yitirmiştim ki sare davutoğlu ile yolum kesişti. Allah razı olsun ondan şuan 2 yaşında kızım. Size de şiddetle tavsiye ederim,üzerine doktor tanımam
JUTENYA tulayaluc aynen bende anlatırım hep aslında o hastaneden gittiği iyi oldu hiç sevemedim orayı nehir hanıma yakıştırmıyordum nedense kendimce
Lidya-t aykoz_ Kesinlikle önermiyorum demişsiniz bende ona cevap verdim üç arkadaşımda aynı doktora gitti memnun kaldılar bende önerdim sizin adınıza üzücü iyi akşamla