Arse1989 Sadiye123 oksapar 4000 kullanarak doğum yaptım canım medipol mega Songül Yılmaz Kıyak. İnşalllah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına 🙏
Sadiye123 Arse1989 Huriye Ayşe parlak gümüştü medıpolde çok iyi biri ama başka doktor istyorum bu sefer
Keremikoo Sadiye123 riskli gebeliklerde cok duydugum bir isim vardi. 5 dusuk yapan bir arkadasim gitti doktorun ismi Recep Has. O da sisli taraflarında
Sadiye123 Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim ☺️ araştırıp gidicem inşallah sağlıklı bi hamilelik olur benım için
JUTENYA Sadiye123 benim yakın bir akrabanında bu sorunu vardı ilk 8 aylık düşük sonra medipol hastanesinde nagihan kaya doktora tedavi ve kontrollerini oldu şuan 3 çocuğu var bende o doktora gittim çok tatlı dilli bir doktor
JUTENYA tulayaluc ne zamandan beri orda doktor hanım en son bağcılardaydı acaba oraya yenimi geçiş yaptı
JUTENYA tulayaluc çok güleryüzlü bir insan daha ziyaret etmeyi düşünüyordum gitmiş hayırlısı Eyüp te uzak sayılmaz
Haticemree Sadiye123 Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesi doktor Fatma hanım tavsiye ederim. Atilla bey de iyidir.