ballitursu Merhaba arkadaşlar 💐 Kafama takılan bir soru var şöyleki; 14 aylık bebeğim var her beslenmeden sonra kaka yapıyor ,mesela meyve yese bile ,bu onun kilo alımını etkiler mi ?? (((Bu Arada İshal şeklinde değil ))) 🌸
Browni_61 ballitursu Midesi hizlimi öğütüyo yani vucutta yedigi durmuyosa kilo almasi az olur.Yedigi cikiyo yani
Tatlim ballitursu bebeğim 16 aylık 17.5 kg . Geçen aya kadar bazen günde 6 kere kaka yaptığı olurdu yaklaşık bir aydır 3-4 kere yapıyor. Özel bır durumu yoksa zannetmiyorum. Kilo alamyacak olsa benimki erirdi.
Elfydr ballitursu benim kızım 1 yasinda. Ayni sizin bebeginz gibi her beslenmede kakasını yaptı, yapmaya da devam ediyor. Şimdiye kadar düzenli olarak kilo aldı. Bu durum kilo alımını hiç engellemedi. Doktorumuza danışmistim aksine iyi birsey olduğunu söylemişti. Metabolizması güzel çalışıyor yapmaması daha kötü bir durum demişti.
Newmom2020 ballitursu benim ki de öyle hiç şaşmıyor günde 5 kez kaka yapıyor nerdeyse ama buna rağmen 2 ayda bir 750 gr alıyor 18 aylık oğlum bu arada
ballitursu Browni_61 bilmiyorum ki,ama dikkatimi çekti her öğün sonrasında kaka alıyorum kilosuna bakıyorum uzunca zamandır pek oynamadı bir danışmak istedim sizlere .🌸
Tatlim ballitursu evet doğduğundan beri çok yapıyordu hala devam . Bazen sıkıntı çıkarıyor bu durum çünkü taşmalar oluyor ama buna razıyım hiç yapmayıp zorlanmasından iyidir 🌸
ballitursu Elfydr içim ferahladı çok iyiymiş ,yemesi bizimde gayet iyi MaşAllah ama kilo alımı ağır ilerliyor sanırım bizde biraz bende danışacağım doktorumuza ,teşekkürler 🌸
Tatlim Lidya-t hala ona özel yemek hazırlıyorum . Her gün sebze ve protein ağırlıklı . Hamurisi ve paketli gıda vermiyorum pek. Yorucu oluyor tabi bazen mutfaktan çıkamıyorum ama olsun değer . Boyu da uzun 91 cm ondan fazla tabi kilosu biraz da
ballitursu Tatlim Evet benim bebeğimde aslında doğumundan 2 ay süre zarfında sürekli kaka yapamama problemi yaşamıştı o daha zor 😞 dediğiniz gibi
Lidya-t Tatlim Maşallah ne güzel ben de hazırlıyorum ama iştahlı değil maalesef.O yüzden kilo alımı da yavaş . Neyse sağlıklı olsunlarda kilo alınır
Tatlim Lidya-t ben onun gönlüne birakmiyorum pek. Oyalayarak yediriyorum. Keyfine bırakınca kahvaltı 3 saat sürüyor. Alayım da yiyeyim demiyor . Sağlık her şeyden önemli tabiki . Böyle iri olmasinin da dezavantajları oldu benim için . Öyle de böyle de büyüyorlar . Allah esirgesin 🌸
Lidya-t Tatlim Ben de 17 kilo olsun istemiyorum zaten sizinki biraz fazla almış ama ben pek zorlamıyorum yemekten soğumasın ben de 45 kiloyum biraz annesine çekmiş sanırım.
Tatlim Lidya-t boyu en son 91 cmdi ondan kilolu durmuyor . Hmm o zaman size çekmiş genetik faktor çok önemli çünkü. Benim boyum 180 ondan doktorumuz da normal diyor şişman bulmuyor.