Tatlim Lidya-t hala ona özel yemek hazırlıyorum . Her gün sebze ve protein ağırlıklı . Hamurisi ve paketli gıda vermiyorum pek. Yorucu oluyor tabi bazen mutfaktan çıkamıyorum ama olsun değer . Boyu da uzun 91 cm ondan fazla tabi kilosu biraz da
Newmom2020 ballitursu benim ki de öyle hiç şaşmıyor günde 5 kez kaka yapıyor nerdeyse ama buna rağmen 2 ayda bir 750 gr alıyor 18 aylık oğlum bu arada
Tatlim ballitursu evet doğduğundan beri çok yapıyordu hala devam . Bazen sıkıntı çıkarıyor bu durum çünkü taşmalar oluyor ama buna razıyım hiç yapmayıp zorlanmasından iyidir 🌸
ballitursu Tatlim Evet benim bebeğimde aslında doğumundan 2 ay süre zarfında sürekli kaka yapamama problemi yaşamıştı o daha zor 😞 dediğiniz gibi
Lidya-t Tatlim Maşallah ne güzel ben de hazırlıyorum ama iştahlı değil maalesef.O yüzden kilo alımı da yavaş . Neyse sağlıklı olsunlarda kilo alınır
Tatlim Lidya-t ben onun gönlüne birakmiyorum pek. Oyalayarak yediriyorum. Keyfine bırakınca kahvaltı 3 saat sürüyor. Alayım da yiyeyim demiyor . Sağlık her şeyden önemli tabiki . Böyle iri olmasinin da dezavantajları oldu benim için . Öyle de böyle de büyüyorlar . Allah esirgesin 🌸
ballitursu Elfydr içim ferahladı çok iyiymiş ,yemesi bizimde gayet iyi MaşAllah ama kilo alımı ağır ilerliyor sanırım bizde biraz bende danışacağım doktorumuza ,teşekkürler 🌸
Lidya-t Tatlim Ben de 17 kilo olsun istemiyorum zaten sizinki biraz fazla almış ama ben pek zorlamıyorum yemekten soğumasın ben de 45 kiloyum biraz annesine çekmiş sanırım.
Tatlim Lidya-t boyu en son 91 cmdi ondan kilolu durmuyor . Hmm o zaman size çekmiş genetik faktor çok önemli çünkü. Benim boyum 180 ondan doktorumuz da normal diyor şişman bulmuyor.