Laden Yeniyanne27272 ne tarz kokular seviyorsunuz bilmiyorum ama zen i koklayıpta beğenmeyeni henüz görmedim🙈
Laden Yeniyanne27272 testerlar aynı değildir tabi. Ben orijinal kullanıyorum çok farkı oluyor kalıcılık konusunda🥰
Aysee21 Yeniyanne27272 Victoria secret bombshell pembesi inanılmaz bir koku ve Zara’nın parfümleri çeşit çeşit var bende ama en çok Victoria secreti öneririm asla pişman olmazsınız
Prensescilek Laden valla bende merak ettim bakacagim en kısa zamanda 😄 yalnız bütün çalışanlar aynı kokmayalim inşallah bilinen bir parfüm değildir 😃
Laden Prensescilek yok yok değil. Bana sormuşlardı akıl edemedim alabileceklerini söyledim bende. Aman yarabbi hepsi almış😁
askbali Laden Bende koku arıyorum merak edip baktım fiyatı biraz bütçemi aşıyor😐 D&p kodunu biliyor musununuz acaba😌
[silindi] Yeniyanne27272 Tutaste parfümeriden siparis veriyorsunuz duş alinca bile gecmiyor koku. Ne tarz koku seversiniz bilmiyorum ama adam hakikaten hakkini veriyor. Siparis verip deneyin derim. 👌 fiyatlarida makul.
askbali [silindi] İlk defa sizden duydum baktım şimdi cidden uygunmuş kokuları sağlamsa şahane aynı şişeler gelir dimi kargo da falan sıkıntı olmaz inşallah 😍
askbali Saripapatyaannesi34 Bende o kokuyu çok severim ama d&p kodunu bilmiyorum söyler misiniz ona göre sipariş vereceğim 😍
Laden askbali malesef bilmiyorum ama sorduğunuzda muhakkak yardımcı olurlar. Yada internetten bakabilirsiniz kodlarına🌺
[silindi] askbali Hic sıkıntı yaşamadık. Bende eşimde sadece oradan kullanıyoruz. Daha dun bir fıs sıktım dus aldim hala kokuyorum. Saticida cidden ilgili. Biz hic sorun yaşamadık deneyin derim 👍