Yeniyanne27272 Kızlar kendime bir parfüm almayı düşünüyorum ama kokusu cok güzel ve kalıcı olsun istiyorum kullandığım parfümler hep sıktıktan yarım saat geçmeden gidiyor önerebileceginiz uygun fiyatlı kokusu güzel kalıcı parfüm var mı ?😀
Deletedmom_36 Yeniyanne27272 Gucci guilty asiri guzel bir parfum ben cok begeniyorum cok kalici biraz pahali ama acik olarakda alabilirsin D&P den falan
EtiPetito Yeniyanne27272 versace bright crystal 🌸 müthiş bir kokudur. Daha uygun fiyatlı olsun derseniz açık olarak satılıyordur muhtemelen o şekilde de alabilirsiniz
Aryamm06 Arden19 canimm foto atrmsin varsa bnde almak istyorum merak etim nete yazdim bursu cesşit cikti
Azyef Orijinaller almış basımı gidiyor onlardan örnek vermeyeceğim bu aralar setremse yolunuz düşerse lasif diye bır kokusu var hem uygun fiyatlı hem kalıcı böyle basit falanda degıl insanlar soruyor tarzınızı yansıtırsa alın deneyin derim hoşçakalın 🤗
Laden Yeniyanne27272 shiseido Zen kullanıyorum çok uzun yıllardır. Yolda çevirip soruyorlar parfümümü. Çok memnunum kendisinden çokta kalıcı🌺
Sedabade Laden Zene koridor kokusu diyorlar zaten yani gectigin an bi yerden kokusu heryeri aliyor miss gibi ben de kullanmistim😊
buzlulimonata Laden asagi yorumlara indikce catladim meraktan😂😂nasil bir koku hayatimda ilk kez bir parfümü koklamadan direkt internetten siparis vericem galiba😅ciceksi, sekerli, baharatli, sabunsu, ferah, tam yaz kokusu,…. tarif etseniz bi😬
Laden Sedabade bir ara çalıştığım ofisteki herkes Zen almaya başlamıştı. O dönem sinir olup bırakmıştım. Herkes ben kokuyordu😁 işten ayrılınca tekrar döndüm. Asla vazgeçemiyorum kendisinden🥰
Sedabade Laden Benimkilerde bana gelip benden skiyolardi 😂gercekten cok hos kokusu o sizin kokunuz sizin teninizde kokmasi baskasinda kokmasi farklilik gosterir birakmayin devam 😊
Prensescilek Laden valla bende merak ettim bakacagim en kısa zamanda 😄 yalnız bütün çalışanlar aynı kokmayalim inşallah bilinen bir parfüm değildir 😃
Saripapatyaannesi34 Yeniyanne27272 Burberry clasic orjinali alamazsaniz D&P den doldurma alabilirsiniz aynısı yıllardır kullanırım 🌼
askbali Saripapatyaannesi34 Bende o kokuyu çok severim ama d&p kodunu bilmiyorum söyler misiniz ona göre sipariş vereceğim 😍