defnemilam [silindi] merhaba jo malone pear fresia yi birinde duydum cok hosuma gitti sizce nasil kadinsi bir koku mu unisex bir koku yaziyor esim begenir mi diye tereddut ettimm
Havacianne Yeniyanne27272 Zara’dan muadilleri alabilirsiniz ve kalıcı oluyor benim özel günler için orj.var günlük zara kullanıyorum ve herkes herkes soruyor. Zara wonder rose
[silindi] askbali Sekerli koku bende kullanamıyorum. Bunlar hafif ve ciceksi kokular merak etmeyin 👍🌸😇
Mom622626 Yeniyanne27272 jean paul gaultier- la belle. Kokusu çok güzel hemde günlerce uçmuyor parfüm.
Denizin-Egesi Zara wonder rose ,femme şimdi Zen almış eşim hediye baya güzel tarzınızı yansıtan bi kokuysa öneririm ❤️🥰
buzlulimonata Laden asagi yorumlara indikce catladim meraktan😂😂nasil bir koku hayatimda ilk kez bir parfümü koklamadan direkt internetten siparis vericem galiba😅ciceksi, sekerli, baharatli, sabunsu, ferah, tam yaz kokusu,…. tarif etseniz bi😬
buzlulimonata Laden sizi darlicam biraz ama😅agir bir koku degil dmi? Cok agir sekerli kokulari kullaninca üstümden koku gidene kadar midem bulanir. Hafif ama kalici kokulari sseviyorum 😬