Egemenin_Annesi Haylazbaby korkma tabiki imkansiz degil ama zor bazi kelimelerin telafuzu girtlaktan olur falan ama azimliysen basarirsin bence.
Haylazbaby Egemenin_Annesi inşallah ya. Erken yaşta olsaydı hemen kapardım ama artık unutkanlıklar oluyor yaş geçiyor derken kafada bişey de kalmıyor artık 🥺
Egemenin_Annesi Haylazbaby benim esimde almanca ögrenmeye calisiyor ama zorlaniyor baya. Tam alman gibi telafuz icin orda büyümek gerekiyor sonradan ögrenildiginde de aksan farki cok oluyor kendi annem babamdan biliyorum. InsAllah yaparsin.
SedaMeyra Haylazbaby 35 yasindayim 3.5 yildir almanyadayim 2 hafta oldu kursa baslayali hocalar alman hayliyle. Allh kolaylik versin bol bol alistirma yapmam lazim.
Haylazbaby SedaMeyra kelimeleri artık öğrenmeye başladım yavaş yavaş inşallah ilerde pekişirse daha iyi olacak 🌺
Aysenes Haylazbaby zor bir dil ben belcikadayım az buçuk anlıyoruz ama bana zor ve kaba bir dil gibi geliyor . Dil öğrenmenin en iyi yolu bol bol konuşmak kurslar ve dediğim gibi alman kanaları izlemek.
Elfydr Haylazbaby bence zor değil. Ozellikle bir dil öğrenebilen sonraki dilleri daha kolay kapıyor. Kursa yazılın , pratik tekrar için de duoligo diye bir program var onu indirin. Bana çok faydası oldu.
Asel0309m Haylazbaby Türkiye de öğrenebildin kadar öğren ama en çok buraya gelince öğrenirsin çünkü hep duyarak daha kolay olur. Ben Bayern’de yaşıyordum oranın Almancası biraz farklı evlendim hamburga taşındım burda farklı baştan öğreniyor gibiydim 😂 bol bol yabancı dizi izle
Haylazbaby Asel0309m başladık bakalım hayırlısı bakınıyorum biraz en kısa zamanda öğrenirim inşallah 🤲
Aysenes Shira2 walon ve vlaander bölgesi var 2 dil var yani franzis ve flemenkce. Ben flemenkce konuşuyorum.☺️
Mircet Haylazbaby eğer ingilizce çat patta olsa biliyorsanız bence kolay 2. Dili öğrenmek inanılmaz daha kolay oluyor
Mombaby Haylazbaby 4 5 yabanci dil.ogrendim hepsi sifirdan. Yabanci dil konusan chat siteleri bulmustum google translateden cevire çevire dil ogrendim. Sitelerin ismi aklimda yok cunku bekarken öğrenmiştim. Rusca farsca almanca arapca
Shira2 Aysenes ozaman hollandaca oluyor. 3 dil konusuluyor diye biliyordum belcikada. Almanca konusanlarda var. Almanca anliyorsunuzdur. Ben hollandaca konusulunca tam anlamiyorum, ama bazi kelimeler veya konuyu anliyorum.
Aysenes Shira2 holandalılar’la aynı dili konuşyoruz aksanları farklı sadece. ☺️Almancada anladığmız kelimeler var ama aynı dil değil. Yani cok anlamıyoruz.
Shira2 Aysenes aynen bende holandacayi tam degil söyle kenarindan anliyorum sadece 😂 ama eylenceli oluyor, dinlemek ve anlamaya calismak..