Haylazbaby Asel0309m başladık bakalım hayırlısı bakınıyorum biraz en kısa zamanda öğrenirim inşallah 🤲
Haylazbaby SedaMeyra kelimeleri artık öğrenmeye başladım yavaş yavaş inşallah ilerde pekişirse daha iyi olacak 🌺
Mom622626 Haylazbaby başta kursa gidersiniz bi alt yapı oluşturursunuz zaten, ama dil öğrenmekte en önemlisi içine kapanık olmamak. Yanlış söylerim rezil olurum korkusu olmayacak bol bol pratik yapacaksınız en hızlı bu şekilde öğrenirsiniz.
Haylazbaby Mom622626 ben kurs yeriyle görüştüm Almanya’ya gidince Almanya 200 saatlik zorunlu dil eğitimi veriyormuş 🤨
Mom622626 Haylazbaby türkiyedede gitmeni tavsiye ederim, almanyada kurslar almanca olduğu için zorlanırsınız. Türkiyede alt yapı oluşturmaya çalışın.
Mom622626 Haylazbaby yani şöyle zorunlu eğer gitmezseniz sosyal yardımdan yararlanamazsınız. Eşiniz çalışırda ihtiyacınız olmazsa zorunlu değil.
Haylazbaby Mom622626 ben bişeyi çok merak ettim. Orada akraba tanıdık yok. Kızım şuan 1,5 yaşında seneye 2,5 yaşında olacak eğer gitmiş olursak Almanya’ya . Öyle bir durumda ben dil kursu alırsam kızım nolacak mesela ?
Mom622626 Haylazbaby anaokulu yaşı gelmiş olacak zaten hemen kayıdını yaptırırsınız. Siz kursdayken o da anaokuluna gider.