Ensarmomy Kucukadamimm Dünya bir bekleme salonu. Tıpkı doktor koridorunda beklediğimiz sıra gibi. Adı yanan gerçekliğe gidiyor. Bende o koridorda sırasını bekleyen beklerkende kurallara elinden geldiğince uymaya gayret eden salih huylu iyi amelli çocuklar yetiştirmek için çabalayan bir insanım. Adım yandığında sıkıntısız atlatabileceğim bir ahirete sahip olabilmek adına çabalıyorum.
Kucukadamimm Ensarmomy Belki de en doğru olanı sadece ahiret için yaşamak . Allah rızası için çabalamak .
Kucukadamimm Mom0768 Ruhen tam teslimiyet saglayamiyorum dinime . 😐 Cok istiyorum ama olmuyor . Misal dün akşam oğluma dua açtım rahatsız oldugu için sonra farkettim ki duaları biliyorum ama etkilenmiyorum onlardan . Çünkü ne anlam ifade ettiğini bilmiyorum . Ezberlemisim evet ama ne diyor orda. En baştan dinimi öğrenmeye başlamam gerek ama baslayamiyorum
Kucukadamimm Funda80 Değiştirmek bizim elimizde . Sadece durup düşünüp nasıl yapacağımızı bulmamız gerek
S-oy Kucukadamimm doğru söylüyorsun hayat biz planlar yaparken başka şeyler çıkarıyor önümüze yani ertelemek yerine bugün harekete geçmek gerek ama benim hayalim yüksek lisans yapıp akademisyen olmaktı ve planda yokken hamile kaldım şuanda da hem yüksek lisans hem iş hem bebek bir arada yapamıyorum hem maddi imkanlar hem de zaten evimin işlerine bile anca yetişiyorum tek başıma büyütüyorum bebeğimi bir destekçim yok malesef eşim de her eş kadar anlayacağınız destek oluyor o yüzden bende işimi bıraktım ve hayalimi de 2 yıl kadar erteledim en azından oğlum kreşe gider daha çok kendime vakit ayırırım diye düşündüm
Kucukadamimm S-oy yani ölmezsek hiç bişey için geç değil ☺️☺️ Umarım başarırsiniz istediğiniz herşeyi
Ensarmomy Kucukadamimm kesinlikle öyle. Bu dünyanın bir sonu var burada rahat yaşayıp sonsuz hayatımızda sıkıntıya düşmemeliyiz. Benim fikrim bu yönde rabbim hepimize güzel ahiretler nasip eylesin 🤲🏻
Damla_eflin 2maviboncuk Benı Ozetledın +Esinin Ailesiyle Ugrasmak Zorunda Kalan Hayata Sadece Evladıyla Tutunan Bir Kadınım🤷♀️
Kucukadamimm Neslihan1903 teşekkür ederim onemseyip cevap verdiğin için ☺️☺️ Anladım anlamam gerekeni ❤️❤️
Neslihan1903 Kucukadamimm daha çok şey yazardım da çok reklam giriyor araya 😂 sıkıntıya girmeyi sevmiyorum 😂 bak sana bir hikaye daha anlatayım kuran asla tartışılmaz bu kesin bilgi. ama bazı hadisler sözler faydalı bilgiler kendine göre uyarlanır. Örneğin peygamber efendimiz bal ın çok faydalı olduğunu söylermiş şifalıdır demiş şimdi bunu ele alalım hemen ben şeker hastasıyım balı bol bol yersem ne olur şifa mı zehir mi ? anlatabildim mı ince ayrıntılar var hep hayatta sana ve bana özel. rabbim yolunu bahtını açık etsin inşallah ❤️
Bebegim_28 Kucukadamimm ben anne, eş, evlat, arkadaş, kardeş, öğretmen böyle böyle gidiyor.. En çok anne olmayı öğretmen olmayı sevdim gerisi fasofiso😏
Alenffc18 Kucukadamimm ben kim miyim ? bulunduğu toplum da bir adamla sevgili olup, rahat rahat gezip tozmam için o adamla evlenip evliliğin bütün sorumluluklarını üstüme almak zorundayım. cok rahat bir hayatım oldugu hal de cocuk doğurup bütün hayatımı ona göre yaşamak zorundayım cünkü cocuk getirmesem adımı cocugu olmuyor veya kısır kesin denli muhabbetler de gececek ( hersey için cok şükür ama bunları keske cevre baskısı degilde ne zaman istersem yapsaydım )