Kucukadamimm kendini çok güzel ifade etmişsin tebrik ederim öncelikle kimse kimseyi linçleyemez.
onların ikiside sensin aslında.
ben örneklerle gideyim kendimden ben 3 yıl oldu kapanalı çokta mutluyum hiç aklımda olmayan bir şeydi eşim rica etti istersen tabi istemezsen benim için sorun değil senin için istiyorum dedi.
uzun bir zaman düşündüm tabiki o zamanda müslümandım Elhamdulillah
alkol aldım en büyük mutluluk benim için Beşiktaş’ın maçlarıydı ki Beşiktaş’ta büyüdüm çocukluğum orda geçti giyim tarzım hep salaş ve rahattı sıkıya gelen bir tip olmadığım için öyle etek falan rahatsız şeyler hiç giymedim ne bilim gezdik yedik içtik aşık olduk vazgeçtik üzüldük çoğu zaman üzdük hayatımda benim gereksiz bulduğum tek şey Alkol olduğuna karar verdim bıraktım kapandım zaten kuran okuyordum namaz bir başlayıp bir bırakıyordum hepsini topladım öteki Neslihani çöpe atmadım ama çünkü o da bendim maça gidip küfür edende benim 5 vakit namaz kılanda benim Şöyle bakınca ben yine aynı benim bir seçim yapmadım değişmek için dış değişir sadece iç hep aynıdır kendimizi bir kalıba koyarsak olmaz hangi kabın şekli bizi mutlu ediyorsa o tabi bazı çerçeveler içinde olmalı
Alkol alma
ibadetlerini kaçırma
örtün
zina yapma
haram yeme
şükür et
Yani baya bir uzar bu liste
Bunların hepsi aslında bizim yaradılışımızda mevcut hepimiz iyi insanız (istisnalar hariç)
Benim kalbim temiz demeklede olmaz bu şeytanın hikayesi ne kadar ekmek o kadar köfte işte
vazife yerine gerilmek zorunda olduğundur
Diğer şeylerin hesabı farklı ibadet etmek başka dünya zevkleri başka sen önce zorunlu olduğunu yapacaksın.