Kucukadamimm Bu soruya gerçekten cevap verebiliyor musunuz ? Siz kimsiniz ? Neden varsınız ? Ne işe yariyosunuz ? Bu dünyada ki amacınız nedir 🎈🎈🎈 İçinizden geçen , gerçek cevapları merak ediyorum ❤️❤️
2maviboncuk Kucukadamimm Ben anneyim Ev işi yapmaya bide emzirmeye yariyorum Çocuklarım için yaşamak amacımda. Fark ettiysen hiç kendim için bisey yazmadım çünkü hayatı kendimize değil hep başkalarına göre yaşıyoruz. Çok sıkıcı 🙄
Yorgunanne07 Kucukadamimm ben iki evlat annesiyim isim temizlik yemek çamaşır bulaşık daha miltontane iş çocuklarıma sağlıklı temiz bakmak eşimin arkasını toplamak ve kimse üzülmesin die.kendimi üzmeye gelmişim bundunyaya
89Kbr Can manay “neden buradasın?” Repliği geldi aklıma..😂 Sorunu bebemi uyutup sakince cevaplayacağım inş. Amin 💐
Deletedmom_64 2maviboncuk al bende okadar eşim temizlik yapmacaksan yemek yapmayacaksan yanimda ne isin var diyor hizmetçi almış kendine eş değil
simiyyy Belirli kimyasal tepkimelerin bir araya gelmesinden ibaret protein diziliminden ötesi değilim 😄
2maviboncuk Kucukadamimm Valla istersek biz kadınlar dünyayı tersine bile çeviririz ama insanın çocuğu olunca ister istemez onun için yaşıyor Bi adım atarken önce evladını düşünüyor insan. Farkında olmadan aslında başkaları için yaşıyoruz (çocuklarımdan bahsetmiyorum) genel anlamda.
2maviboncuk Mom8763 Bende öyle nefret ediyorum ama farkında olmadan oluyor bu yapıyoruz maalesef bugünde ay hadi şunu kendim için yapım demiyorum çünkü aklıma gelmiyor 🤦♀️
Yasemin38 Ruzgarcan çok gereksiz bir durum canım. Kim ne derse desin diye yaşamalısın bence. Herkes kendine baksın elalemi boş veripte
Ruzgarcan Kucukadamimm aslında korkmak demiyelim de yetiştirilme tarzı aile yapısı diyelim en basit örneği ufak bi hata yaptığımızda bile babamız annemiz eşimiz kızıcakmı diye çekiniriz . Öyle yapma milet ne der böyle yapma millet ne der
Kucukadamimm Yorgunanne07 Değiştirmeye gerçekten cabaladin mi ? Ama gerçekten bahaneler üretmeden savastin mi
Fatma46elif35 Yorgunanne07 Ayni ben ya hep ağlamak ağlamak ölmek istiyorum çocuklarım var diye susuyorum geri onları büyütüp sonra diyorum
JackDaniels Kucukadamimm Hayattan maddi manevi bütün istediklerini almış, ayakları yere sapasağlam basan ve kimseye ihtiyacı olmayan bir kadınım🙋♀️
Kucukadamimm JackDaniels Çok sevindim bunu okuduğumaa ❤️❤️ Peki asla basaramam dediğin bişey var mı ?
2maviboncuk JackDaniels 👏👏👏 gerçekten hayranım senin gibi kadınlara bunu bende söylemek için her mücadeleyi vericem şu hayatta sadece çocuklarım için kimseye ihtiyacı olmayan ayakları yere sapa sağlam basan Bi kadın çok güzel 😇
ebz09 Kucukadamimm ben de benim ne demek istiyorsun simdi🤣 tam klasik Türk kavgasına dönüşecek az kaldi
Yorgunanne07 Kucukadamimm savaşmadan olduğu gibi kabul ettim çünkü gücüm yok annem babam ben küçükken oldu