Deletedmom896 Kucukadamimm Zeki bi kadınım tembel asla değilim vicdanım çok kuvvetlidir suistimal edildiğini hissettiğim an bıçak gibi keserim iletişimi. Asla belirsizliği sevmem netlik herzaman öncül pusulandık😁
Kucukadamimm tekboynuzluat Annelik vazife gibi artık bizim için. Yeniden birşeyler olmak için cabala ❤️❤️
DoganurcaN Kucukadamimm yaptığım şeyler yemek, sevmek, gezmek, yani yaşamın parçaları, neden yoruliyim, dinlenmek ölmek olmaz mı o zaman😑
Mevasare Kucukadamimm Ben bir anneyim. Allah in bana verdiği emaneti bi kızım var . ( 2aylikken ondan önceki bebeğimin kalbi durmuştu anne karnında) onun bana verdiği bi lütfu ikramı diyebilirim ❤ Bu dünya da Allah’ın rızasını gözeterek yaşamaya çalışıyorum. Onun hükümleri ile yaşayıp Kur-an ve sünnete gore hayatımı sekillendiriyorum. Islam şerefiyle yaşayıp Allah in muvahhide olarak canımı almasını istiyorum. ailemin de öyle olması için dua ediyorum. Yani bu dünyada ki amacım bu. Bu yüzden dünyaya geldik imtihan dünyası hepimiz faniyiz kim ne der diye yaşamayalım. Bizim işlerimizi düzene koyan bizi gözeten Allah cc bizden razı mi insanlardan önce onu düşünmek lazım. Yoksa boş yaşarız. Evlat candır elbet ama tüm hayatımızı ona bicmemek lazım kıyamet koptuğu zaman ne evladını ne anneni nede babanı kardeşini düşünüyor insan sadece kendini düşünecek ozaman. Yani kısacası ben Allah’ın aciz bi kuluyum🤗
Eymeninannesi12 Kucukadamimm ben bir anneyim işim temizlik yemek bebegime iyi bir anne olmak topraktan geldik toprağa gidicez bu dünyadaki amaçim insanlarin kalbinin kırmadan kul hakkına girmeden ölümümü beklemek
Kucukadamimm ZehraSareMom Yanlış anlama sorgulamak gibi değilde 😊 mesela amacının bunlar olduğunu soyluyosun ama eşine isyan ediyo musun cocuguna ailene merak ettim. 😊
ZehraSareMom Kucukadamimm Eşime kul köle değilim isyan etmek değil de oturup konuşarak halledebiliyoruz dertlerimizi eşim bana karşı çok iyi bir eş her konuda yardımcıdır isyan etmemi gerektiren bir durum olmadı ailem de aynı şekilde 3 kardeşiz ve bizi sevgiyle büyüttüler her konuda destekçim onlardır yani kısacası isyan etmemi gerektiren bir durumum yok
Kucukadamimm Deletedmom896 Kurallarını istediklerini net cizmissin 😊 Ne güzel . Bunu basaramayanlar için bı tavsiye versen . Ne dersin
Balkizlarim Kucukadamimm Amiiiin ecmain rabbim neyi hayırlı görüyorsa onu versin 🤲♥️♥️♥️ cooook teşekkür ediyorum 💖😻
Kucukadamimm Rolria Çok geçmiş olsun ❤️❤️ Bu hastalik bile sana neler öğretmiştir. Neler kazandırmıştir 😊
Rolria Kucukadamimm öyle gerçekten çok teşekkür ederim.Yani hayat mottom yaşadığın hayatı sev , sevdiğin hayatı yaşa 🌺
Kucukadamimm Busra_VrL Ağız alışkanlığı işte . İyi bilirdik derler. Öldükten sonra kimin umrunda olursun ki bitanem . 3 aglanir ardimizdan . Artık biseyler yapmamızın zamanı gelmedi mi sencede 🥺