Kaansmommy neredenbileceksinizz Merhaba canım sen aklıma geldinde bir yazayım dedim hatırlıyomusun bi ara sabril hakkında konuşmuştuk benim oğlumda west sendromluydu şimdi girip profiline bakınca gördüm sizinkinede serabral palsi tanısı konmuş tıpkı bizimki gibi yazdıklarını okudum duygularımız aynı arada dertleşelim konuşalım özelden hemde birbirimize tedaviyle ilgili tavsiyeler veririz
Simurg Kucukadamimm ben her insan gibi Allah’ın kuluyum. Ne işe yarıyorum güzel soru ben de bilmiyorum 🤭 Bir gün ömrü bitirmek için yaşıyoruz. Bu dünyada geciciyiz ve bunu kabillenince daha insancıl daha naif yaşıyorum hayatı.
Balanne_ Bsrkdr en güzel zamanlsrımıx boyle geçiyor sükür ediyorum cocupum sağlıklı Cok şükür muhtaç değiliz kimseye ama insan daralıyor daha 28 yaşındayım ve kendşmi 50 gibi hissediyorum
Bsrkdr Balanne_ bende 26 kimlikte gel gelelim hissettiğime oğlum geldi diye değil ama hep aynı şeyler
Beycaamommy Her haliyle mutlu hep şükreden maddi manevi özgür işinde evinde başarılı mutlu bir kadınım hayatın zorluklarıyla gülerek başa çıkıyorum hiçbir şeyi umursamıyorum
Ssdeniz Kucukadamimm suandan itibaren sen kimsin hayirdir sen kimsin ben benim oglum asil sen kimsin diye ic catisma yasayan bir kisiyim 😂😂😂😂