Kucukadamimm Adımı Seda koymuş anne babam. Aslında O’ndanım. Yunus Emre der ki; ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm… Dünyaya niye mi geldim? Surette insan olarak geldiğim bu dünya okulundan sirette de insan olarak geldiğim yere dönebilmek için. Bu okula ben yazıldım, her insan gibi. Hatırlamıyor olmamız bu gerçeği değiştirmez. Dünyaya faydam var zararım yok en azından. Ama net olarak şu faydam var diyemem çünkü ömür devam ediyor. Amacım; kendi hakikatime kavuşmak, onunla bir olmak ve onunla olgunlaşmak. Bu arada üç çocuk annesi, bir eş, bir öğretmen vb gibi sıfatlara sahibim. Bunlar sıfatlar ve ben sıfatlara takılmam, isimlere de takılmam, fiillere de pek takılmam bunlar gelip geçici. Buradaki herkes bu sıfatlara sahip ve daha da eklenecek yaşam boyunca (dede, nine, kayınvalide, dünür)
Aradığım şeyler bunlar değil. Ben aradığımı buldum çok şükür. Ne istediğimi ve ne istemediğimi biliyorum… Hayatımı bu şekilde yaşıyorum ve gerçekten mutlu, başarılı, en önemlisi huzurluyum. İstediğim her şeye sahibim. “Tümünü istiyorsanız, tümünü terk edin” diyor bir tasavvuf büyüğü. Yıllar önce duymuştum bu sözü. Gerçekten doğruymuş. Bu arada ütopik bir hayatım yok onu söyleyeyim. Ama istediğim hayatı yaşıyorum ve hiç bir özencim yok 🌸 Soruna yeterli bir cevap oldu mu bilemiyorum arkadaşım. Ama güzel bir konu açmışsın seni tebrik ederim 👏🏼 Hiçbirimizin birbirimizden üstünlüğü yok ve birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Hepinize saygı duyuyor ve seviyorum. Sizi görmemiş olmam bu gerçeği değiştirmez. Benim işim bu çünkü, içimdeki sevgiyi büyütmek. Bu beni insan yapar. İşte böyle…. 🥰