gulsahhg Kucukadamimm armut koymuşsun gönderinin altına ona güldüm 😂😂yorumlara bakıcakken aşağı kaydırınca gördüm. Sesli güldüm..
Busra_VrL Saricivciv bunu bikac kez denedim ve ne oldu biliyo msn? Hergün evde kavga çıktı. Kaynanam beni kocama dovdurttu. Hergünum zindan oldu. Kocam beni babamin evine gonderdi. Daha saymama gerek var mi cnm…
Mavis_00 Kucukadamimm Ben kimmiyim 3 evlat annesi 2 sine hem ana hem baba olmaya çalışan hayattaki insanlara evlatlarımı ezdirmeyen onlar için herşeyi yapan evladım için uğruna adam öldürmeye klkn bir insanım kısaca kendini evlatlarına adamış bir insanım
Mavis_00 Kucukadamimm kalleş Ka…e babaları bile demek istemiyorum uyuşturucu parası için onları satmaya klkti
pandisko Kucukadamimm Hem anneyim hemde çalışan bir kadınım. Bebeğimle ilgilenip onu büyütmeye çalışıyorum İsim ile ilgilenip daha başarılı olmaya çalışıyorum.
Visnelivotka Kucukadamimm Ne olursan ol bu dünyada herkes bir gün hiç’lik makamına geliyor. Kimsenin hayatı mükemmel değil çünkü 😁 Bende şu an o makamdayım
Kucukadamimm Mavis_00 Ha anladım . Ay pardon bilmeden çok özeline indim ❤️ Rabbim sana kolaylık versin ❤️
Mavis_00 Kucukadamimm çok şükür binlerce kez çeşke başta eşim çıkaydı diom hem çocuklarıma öz babasının göstermedi şefkati gösteriyor ♥️