ayse3366 Kucukadamimm 24 gün önce bebeğimi düşürmüştüm herhangi bir sıkıntısı yok ama adına dönmüyor acaba ondan mı diye şüphe ediyorum doktora da götürmemiştim o kadar sıkıntılıyım ki ne yapacağım bilmiyorum kendime kızıyorum şaşkınım 😭😭
ayse3366 Kucukadamimm sizin bebeğiniz hiç düştü mü elimden geleni yapıyorum o iyi olsun diye ama nasıl böyle birşey oldu 🥺🥺
Kucukadamimm ayse3366 bizim oğlan biseyle ilgilendiği zaman hayatta dönüp bakmaz. 50 kere bağırıyorum yok gözünü dayıyor bı yere bakmıyor . Bazen bakıyor ama . Hiç mi bakmiyor sizin ki
ayse3366 Kucukadamimm bazen bakıyor ama bişeyle oynuyorken bakmıyor göz teması var oyun oynuyor benimle ama çöpü zaman bakmıyor
Kucukadamimm ayse3366 evet bı kere düştü. Ama önüne yastık koymustum yastıkla beraber düşmüş yastığın üzerine düşmüş . Çok şükür ki .
ayse3366 Kucukadamimm çok şükür Allah hepimizi çocuklarını görünür görünmez kazalardan korusun inşAllah 💐🤲🏻
Kucukadamimm ayse3366 çok normal canım biseyler ilgilenirken nerdeyse hiç bir bebek bakmaz. O aylarda ☺️
Kucukadamimm ayse3366 çok normal canım biseyler ilgilenirken nerdeyse hiç bir bebek bakmaz. O aylarda ☺️
bukaga Kucukadamimm bebekten önce inanılmaz sosyal , cevresi olan, yardım eden her şeye yetişen çalışan başarılı iyi bir dost iyi bir eş iyi bir evlattım su an sadece anneyim ve buna bile zor yetişiyorum
tontisbebegim Kucukadamimm bu dünyada sadece evladım için varım. Tek amacım onu hayırlı evlat olarak büyütmek. Tek umudum o çünkü.
Kucukadamimm tontisbebegim Dünyanızı çocuğunuz üzerine kurduğunuzu ona belli etmeyin ama bu çocuklar için çok ağır bı yük oluyor bazen ☺️❤️
1balkizannesi Kucukadamimm BEN kendini bu yaşına kadar zar zor yetiştirmiş çok zor yollardan geçmiş bir de hayım o yüzden kim ne demiş arkamdan kiminle konuşmuş hiçbiri umrumda olmaz ben bir mükemmelim