Gizemabc Kucukadamimm guzel soru sevdim. Selam ben Gizem🙋🏻♀️ Yasamak, yasarken keyif almak, mutlu, huzurlu bir hayat surmek amacim. Cok ise yararim😃 Hem ogretmenim, hem anneyim, hem ev hanimiyim, hem begendigim bir beyin karisiyim😎 Elimden her is gelir.
Minelin_Annesi Kucukadamimm ben anneyim. İyiki anneyim🥰🙏🏻 Bundan önce hiçmişim.. Kızıma iyi bi anne olmak için çabalıyorum.. Tek amacım bu..
Eymeninannesi12 Kucukadamimm kız zaten çevremde kimse yok ki sevseler ne yazar sevmeseler zaten genelde insanlardan hep uzak dururum 3 yıldır evliyim 1 tane komşumu tanımıyorum bile
dinle_beni_bi Kucukadamimm kendimi sevmediğimi nerden çıkardınız. Bu yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Evlatlarimi kendimden çok seviyorum bu kendimi sevmediğim anlamına mı geliyor
Mom345 Kucukadamimm ne gibi kendim için yapabileceğim en güzel şey iyi bir evlat yetiştirmek ne zamanki evlenir yuvasını kurar ondan sonra şimdikinden daha küçük bir kasabaya yerleşirim yani bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı belki ama artık ben değil biziz atıcağım her adım oğlum için
Kucukadamimm Mom345 aslında şöyle. Bı sen varsın , bı bebek var , bı koca var . Bide senle eşin var birde senle bebeğin var ve birde sen bebeğin ve eşin var. Yani sadece siz değilsiniz.
Shira2 Kucukadamimm bir allah kuluyum. Seytan ile insanoglunun arasindaki husumetten dolayi, vakti belirlenmis olan dünyaya gelenlerden biriyim. Dünya yasaminin vaktini doldurmasinda büyük bir katkimin olacagi icin burdayim…
Kucukadamimm Shira2 ☺️ aslında biraz daha içsel bı soruydu. Elbette Rabbim istedi burdayiz . Ama biz ne istiyoruz ne kadarı için çabalıyoruz ..onu merak etmistim
Kucukadamimm Mommysx ama büyüdün . Artık özgürsün. Ozgurlestigini farket. Öğretilmiş herşeyi unut. Yeni bı sen yarat .
Bahar_35 Kucukadamimm ben kimim bu dünyadaki görevim nedir.herseyi neden böyle düşünen kendimden önce başkalarını düşünen arada az olsa kendimi begenen dünyayı gezmek isteyen hayal kuran yeri geldi realist davranan ikizler burcu olmakla beraber kararsız olan.sahi neyiz biz.cok uzun anlatması netlik isterseniz,hayat ne getirse ona göre daranan biriyim.
Girlpower Kucukadamimm tabiki yapamazdım yaptığım işin en zor tarafı da bu zaten azim olmazsa olmaz heves olmazsa olmaz cesaret olmazsa olmaz şans olmazsa olmaz ailemin eşimin desteği olmazsa olmaz pozitiflik olmazsa olmaz ben pozitif düşünmenin pozitif yaşam sağladığına inanıyorum🙏🏻
Deletedmom_64 Kucukadamimm hayatta hep birşeyler başarabilmek için çabaladım evet istediğim herşeye sahip oldum ama bu aralar mutsuz yorgun ve depresyonda hissediyorum üç bebeğe tek bakmak zorunda olduğundan sanırım
Kucukadamimm Deletedmom_64 İşin zor gerçekten . Ama 3 çocuğa tek başına bakabilmenin verdiği güçlüğü hissetsen içinde . Belki de o ruhsal bunalımdsn çıkarsın . Ne kadar güçlüsün görmüyor musun
Mom345 Kucukadamimm tamam eşim ben oğlum biziz ben değilim bitek eşimde böyle görüyor anlamdım tam olayı 😂