DoganurcaN Anneyim yada eşim diyenler Allah aşkına kendi varlıklarının bi farkına varsınlar, çoğunlukta olunması da ayrıca üzdü beni kimse çocuğu için yada eşi için değil önce kendi için yaşamalı sonra onlar bi bana mı saçma geliyo bu durum
Kucukadamimm Findikfistik Eskisi gibi olamaz misin peki artık. Nerde o Herkese cevabını vermiş kadın 😊
Findikfistik Kucukadamimm Evlendiğim gün öldürmüşüm ben onu fark etmeden. Eşimden yana hiç bir sıkıntım yok, ama evlilik bana göre değilmiş. Burda yazılanlar gibi eşime iyi bi eş olma gibi amacım da hiç olmadı. Şimdiye kadar hep kendim için yaşamıştım ama oğlum olunca sanki ona göre yaşıyorum hayatı. Bu beni benden iyice uzaklaştırıyor
Bircocukannesi_ Kucukadamimm anneyim es’im evlad’im anca buralari temizliyim cocuguma bakiyim , sadece ailem icin varim onlar sag olsun yeter bana
Mom345 Kucukadamimm ne gibi kendim için yapabileceğim en güzel şey iyi bir evlat yetiştirmek ne zamanki evlenir yuvasını kurar ondan sonra şimdikinden daha küçük bir kasabaya yerleşirim yani bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı belki ama artık ben değil biziz atıcağım her adım oğlum için
Kucukadamimm Busragokceberra 😊😊 Aslında boyle içsel sorulara verilen her cevabın bı nedeni vardır. Belki de fazla yorgunsun. O yüzden sadece bu çıkıyor içinden😊
Girlpower Kucukadamimm böyle daha havalı oluyo hahahaaddfs şaka şaka🤣🤣 Türkiye’nin ilk ve tek kadın offroad şampiyonuyum sanat yönetmeniyim doğa severim gezmeyi severim yemeyi içmeyi eğlenmeyi severim hepsini de yaparım bir de minik kızım oldu şimdi hepsini onunla yapıyorum kısacası hayatı yaşayan hedeflerine ulaşmış erkek egemen bir sporda başarılı olmuş kimseye ihtiyacı olmayan güçlü bir kadınım #girlpower 🙃
Kucukadamimm Girlpower Bunları başarırken sana en büyük destek olan duygu neydi peki 😊 Neyden güç aldın 😊
mucizelerin_annesi Kucukadamimm insan kırıla kırıla öğreniyor ama öğreniyor geç olsada üzülmemek elde değil ama çok yıprandım artık kendim ve çocuklarım diyorum küs değilim ama küs olsam daha iyi 😔😏
2maviboncuk Deletedmom_64 Okadar da uzun boylu değil yapmam gerektiği için yapıyorum bazende aman bosver diyorum ve eşim öyle laf edemez yani
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kucukadamimm İnsan şansını da kendi yaratır ben buna inanıyorum. ☺️ İnşallah.